با حضور علما، مسئولان و هنرمندان

مراسم بزرگداشت مرحوم فرج‌الله سلحشور در مسجد اعظم قم برگزار شد

مراسم گرامیداشت مرحوم حاج فرج الله سلحشور، با حضور جمعی از علما، روحانیون، پیشکسوتان دفاع مقدس، خادمان، زائران و مجاوران حضرت معصومه(س)، مسئولان استانی و اصحاب هنر در مسجد اعظم قم برگزار شد.
کد خبر: ۷۲۸۴۷
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۸ - 04March 2016

مراسم بزرگداشت مرحوم فرج‌الله سلحشور در مسجد اعظم قم برگزار شد

به گزارش خبرنگار دفاع پرس از قم، مراسم بزرگداشت هنرمند متعهد، فیلمساز قرآنی و پیشکسوت دفاع مقدس شب گذشته در حالی در مسجد اعظم قم برگزار شد که حضور شخصیتهایی همچون آیتالله مصباح یزدی، ابراهیم امینی، حجتالاسلام والمسلمین سعیدی تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س)، امیرآبادی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی، سردار مجتبایی فرمانده انتظامی قم، شهردار قم، اعضای بیوت مراجع عظام تقلید، فرمانده سپاه استان قم و مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان، حاج مهدی سلحشور مداح معروف و برادر فرج الله سلحشور، شکوه خاصی به مراسم بخشیده بود.

در این مراسم پس از قرائت پیامهای رهبر معظم انقلاب و آیتالله مکارم شیرازی به مناسبت درگذشت این هنرمند متعهد، حجتالاسلام طائب رئیس قرارگاه عملیاتی عمار به ایراد سخن پرداخت.

وی با تجلیل از فعالیتهای مرحوم فرج الله سلحشور در حوزه هنر معنوی و آیینی، گفت: سلحشور ذاتا یک انسان هنرمند بود و بدون اینکه هنر را در مدرسه هنر بیاموزد، خداوند متعال هنر را به او داده بود.

طائب با بیان اینکه هنری که سلحشور ارائه می داد به هیچ وجه در هیچ کدام یک از مدارس هنر آموزش داده نمی شود، افزود: هنرمندانی که هنر را در دانشگاه یاد گرفته بودند، وقتی می آمدند زیر نظر او به بازیگری مشغول می شدند، از خلاقیت های هنری نهفته در درون این هنرمند شگفتزده میشدند.

وی با بیان اینکه مرحوم سلحشور ازجمله هنرمندان متعهدی بود که هنر خویش را در اختیار معنویت و دین قرار داده بود، تصریح کرد: مرحوم سلحشور به واسطه اخلاصی که در کار هنری خویش داشت، به یک انسان آزاده تبدیل شده بود و حرف و سخن خود را به صراحت بیان می کرد.

رئیس قرارگاه عمار تصریح کرد: مرحوم سلحشور در راستای احیاء و تبیین امر به معروف و نهی از منکر بدون اینکه از کسی واهمه ای داشت باشد، به عنوان یک وظیفه و تکلیف دینی به همه ناروایی ها می تاخت، و این امر جایگاه او را در بین هنرمندان ارتقاء بخشیده بود.

طائب در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه مرحوم سلحشور بر روی دو قشر جامعه یعنی هنرمندان و حوزویان وظیفه و مسئولیت سنگینی را گذاشت، افزود: همه هنرمندان و همچنین طلبه ها و فضلای حوزه علمیه قم باید خلاء وجود داستان های قرآنی در حوزه هنر را بیش از پیش پر کنند.

فرج الله سلحشور متولد سال 1331 که در سالهای اخیر با بیماری سرطان ریه دست و پنجه نرم می کرد، از 27 دی ماه امسال به دلیل از کار افتادن ریه هایش در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان بقیهالله(عج) بستری بود و بامداد روز شنبه هشتم اسفندماه در بیمارستان درگذشت.

وی بازیگر، چهرهپرداز، نویسنده، تهیهکننده و کارگردان ایرانی بود که فعالیت هنری خود را با بازی در فیلم توبه نصوح (1361) آغاز کرد و با ساخت فیلمهایی درحوزه دفاع مقدس ادامه داد.

مجموعه های تلویزیونی تاریخی - مذهبی ایوب پیامبر، مردان آنجلس و یوسف پیامبر از جمله آثار این این هنرمند مشهور است که در برخی کشورهای جهان نیز به نمایش در آمده است.

فرجالله سلحشور خادم افتخاری حرم حضرت معصومه(س) نیز بود.

پیکر مرحوم سلحشور صبح روز نهم اسفندماه تشییع و طبق وصیت وی در امامزاده سیدجعفر و حمیده خاتون واقع در باغ فیض تهران به خاک سپرده شد.

نظر شما
پربیننده ها