تاکید رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی بر تسهیل امر زیارت توسط دولت

حجت‌الاسلام پژمانفر گفت: حاکمیت موظف است زمینه زیارت مشهد را هر سه سال یک بار برای هر ایرانی ایجاد کند.
کد خبر: ۷۲۸۷۶۹
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۷ - 23February 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «نصرالله پژمانفر» رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی  در یکصد و بیست و ششمین جلسه شورای گفت‌و‌گوی دولت و بخش خصوصی در مشهد، با بیان اینکه حساب این کلانشهر مذهبی از سایر شهر‌های کشور جدا است، اظهار داشت: ما هنوز نتوانسته‌ایم مسئله بین گردشگری و زیارت را حل کنیم و به علت ناهماهنگی دستگاه‌ها با هم، بودجه زیارت مسیر خود را گم کرده است.

تاکید رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی بر تسهیل امر زیارت توسط دولت

وی با بیان اینکه مدت میانگین ماندگاری زائر در شهر قم، نیمروز و در مشهد سه روز است، گفت: در قم چند هزار پارکینگ طبقاتی با بودجه دولتی ایجاد شده، اما مشهد همچنان با مسئله پارکینگ اطراف حرم مواجه است.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی افزود: در خصوص مبحث گردشگری طرحی را در مجلس شورای اسلامی پیگیری می‌کنیم که به گمان ما بهترین طرحی است که می‌تواند گردشگری کشور و به ویژه مشهدالرضا را متحول و سود حاصل از گردشگری را عاید بخش‌های مختلف کند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها