سرهنگ رشیدی: زمینه روایتگری خانواده شهدا در مدارس فراهم شود

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان: زمینه حضور خانواده شهدا در مدارس و بیان روایاتی از شهدا بین دانش‌آموزان در هفته شهید فراهم شود.
کد خبر: ۷۲۸۹۰۶
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۶ - 23February 2025

به گزارش  دفاع‌پرس از لرستان، سرهنگ «محسن رشیدی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان در کمیته استانی هفته بزرگداشت روز شهید، اظهار داشت: آموزش و پرورش ظرفیتی مهم در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بین نسل نو است. 

سرهنگ رشیدی: زمینه روایتگری خانواده شهدا در مدارس فراهم شود
وی افزود: زمینه حضور خانواده شهدا در مدارس و بیان روایاتی از شهدا بین دانش‌آموزان در هفته شهید فراهم شود.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با تاکید بر اینکه برنامه‌های روز شهید باید در خور شان شهدا برگزار شود، افزود: از همه ظرفیت‌های استان در این راستا باید استفاده کنیم.

رشیدی آموزش و پرورش را ظزفیتی اثرگذار در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت عنوان کرد و گفت: برنامه ریزی لازم انجام شود که هر دانش آموز سفیر یک شهید باشد، این اقدام در تبیین و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نقش آفرین است.

وی تصریح کرد: پیشنهاد می‌شود در روز شهید چند نفر از خانواده معظم شهدا در مدارس حضور یابند و روایتی از شهدا بین دانش آموزان را بیان کنند.

وی برگزاری یادواره شهدا را فرصتی برای تبیین فرهنگ ایثار و شهادت بین نسل امروز عنوان کرد و گفت: با بهره مندی از ظرفیت صدا و سیمای استان نیز مسابقاتی با موضوع ایثار و شهادت برا نسل جوان و نوجوان برگزار شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار