فرمانده سپاه نینواء گلستان:

پاسداران مالک‌اشتر رهبر انقلاب باشند

سردار ملک‌شاهکویی گفت: پاسداران باید مثل مالک‌ اشتر برای رهبر معظم انقلاب اسلامی باشند.
کد خبر: ۷۲۹۶۴۷
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۱ - 27February 2025
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از گلستان، سردار «علی ملک‌شاهکوهی»فرمانده سپاه نینوا گلستان، در چهاردهمین جشنواره مالک اشتر سپاه نینوا استان گلستان اظهار داشت : اقداماتی که قرارگاه خاتم‌انبیا در استان اجرایی کرده بی‌نظیر است، بسیاری از مردم از این اقدامات و برنامه‌های بنیاد تعاون بسیج بی‌خبر هستند.
 
پاسداران مالک‌اشتر رهبر انقلاب باشند
 
فرمانده سپاه نینوا گلستان ادامه داد: اگر بخواهیم می‌توانیم کار‌های بزرگی را انجام دهیم و نباید بترسیم و یا اجازه دهیم دیگران برای ما کار انجام دهیم.
 
ملک‌شاهکوهی بیان کرد: برای توسعه استان باید ریسک کنیم و برای حل مشکلات استان خود را به آب و آتش بزنیم، چرا باید از نظر زیرساختی از دیگر استان‌ها عقب بمانیم و یکی از دلایلش همین مسئله است که برای حل مشکلات استان منتظر مدیران تهران بودیم.
 
وی افزود: کسی که می‌گوید نمی‌شود و نمی‌توانیم بدرد مسئولیت نمی‌خورد و باید از استان برود، ما خواستیم و توانستیم خلیج گرگان را احیا کنیم، سدنرماب را خواستیم و اجرا شد و دیگر پروژه‌ها نیز قابل تحقق و اجرا است.
 
فرمانده سپاه نینوا گلستان ابراز داشت: نباید به آمریکا و استکبار امید ببندیم، ببینید آمریکایی‌ها چه بالایی بر سر اوکراین آورده است، این عزت و بزرگی و استقلال برای ایران به برکت انقلاب اسلامی به‌وجود آمده است.
 
ملک‌شاهکوهی تاکید کرد: رهبر انقلاب اسلامی به صراحت بیان کرده که با آمریکا مذاکره نخواهیم کرد چرا که آمریکایی‌ها می‌خواهند ایران را زیر بار ظلم و ستم ببرند و ما زیر این بار ذلت نخواهیم رفت.
 
وی با اشاره به‌جشنواره مالک‌اشتر بیان کرد: پاسداران باید مثل مالک‌اشتر برای رهبر انقلاب باشند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار