خدمت و تکریم خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران موجب افتخار و اجر اخروی است

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان در دیدار با با پدر معظم شهید والامقام علی رضا شهریاری و خانواده معظم شهید اهل سنت آعید دولتی، گفت: خدمت و تکریم خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران که با فداکاری از تمامی هستی خود در راستای پایداری نظام اسلامی گذشتند موجب افتخار و اجر اخروی است.
کد خبر: ۷۲۹۷۱۲
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۹ - 27February 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از گلستان، «جمال اسدی» مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان، به اتفاق روسای حراست و بازرسی در سفر به شهرستان کلاله با پدر معظم شهید والامقام علی رضا شهریاری و خانواده معظم شهید اهل سنت آعید دولتی، دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

خدمت و تکریم خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران موجب افتخار و اجر اخروی است

اسدی در این دیدار‌ها ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا اظهار داشت: خدمت و تکریم خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران که با فداکاری از تمامی هستی خود در راستای پایداری نظام اسلامی گذشتند موجب افتخار و اجر اخروی است.

وی خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگر را گنجینه‌های تاریخی و الگوی ایثار دانست و اظهار کرد: شجاعت و عظمت شهدا متاثر و نشات گرفته از والدین ایثارگری است که فرزندان خود را با الهام از مکتب اباعبدالله الحسین (ع) تربیت نموده‌اند.

خدمت و تکریم خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران موجب افتخار و اجر اخروی است

مدیرکل بنیاد شهید وامور ایثارگران استان گلستان تاکید کرد: دیدار با جامعه ایثارگری تکریم ارزش‌های والای دفاع مقدس و تبیین دستاورد‌های شهدا و ایثارگران در پیروی از سیره اهل بیت علیهم السلام و ولایتمداری بوده و زنده نگه داشتن این فرهنگ سترگ و انتقال آن به نسل‌های آینده وظیفه‌ای همگانی است.

انتهای پیام /

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار