نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی تاکید کرد؛

ضرورت کاهش زمان دادرسی در آذربایجان‌غربی

حجت الاسلام «قریشی» گفت: رفع مشکل کمبود کارکنان دستگاه قضا در آذربایجان‌غربی برای کاهش زمان دادرسی ضروری است.
کد خبر: ۷۲۹۷۵۲
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۸ - 27February 2025

به گزارش دفاع‌پرس از ارومیه، حجت الاسلام والمسلمین «سیدمهدی قریشی» نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی امروز پنجشنبه در دیدار علمای اهل تشیع، تسنن و اقلیت‌های مذهبی آذربایجان‌غربی با رئیس قوه قضائیه با گفت: دادگستری استان از نظر نیروی انسانی در کمبود دارد و لازم است حمایت‌های لازم صورت گیرد تا این مشکل برطرف شود.

ضرورت کاهش زمان دادرسی در آذربایجان‌غربی

وی اضافه کرد: با رفع این مشکل می‌توانیم زمینه کاهش زمان دادرسی را در استان فراهم کنیم؛ در همین راستا می‌توان از ظرفیت علما نیز در منصب قضا استفاده کرد.

حجت الاسلام والمسلمین قریشی اظهار داشت: همچنین یکی از مهمترین نیاز‌های استان، راه اندازی دادگاه ویژه روحانیت مستقل در استان است؛ در حال حاضر پرونده‌های این بخش در آذربایجان‌شرقی رسیدگی می‌شود که می‌توانیم این مشکل را با دستور ویژه رییس قوه قضاییه برطرف کنیم.

امام جمعه ارومیه با اشاره به کمبود نیوری انسانی دستگاه قضا در آذربایجان غربی و حجم کاری زیاد نیروی انسانی قوه قضاییه در استان خاطر نشان کرد: رسیدگی به وضعیت معیشتی قضات و کارکنان دستگاه قضا در آذربایجان‌غربی از جمله نیاز‌های استان در این بخش است.

امام جمعه ارومیه در پایان گفت: آذربایجان‌غربی از استان‌هایی است که نماد وحدت و انسجام در کشور به شمار می‌رود و این امر که با همراهی اهل سنت و اهل تشیع ایجاد شده و زمینه ارتقای امنیت استان را فراهم کرده است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار