به گزارش خبرنگار دفاعپرس از همدان، آیین اختتامیه چهارمین جشنواره «افتخار من» امروز (پنجشنبه) با حضور مسئولان استانی و کشوری در مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس همدان برگزار شد. در این مراسم، از ۱۴ اثر برگزیده در دو بخش فیلم کوتاه و عکسنوشته تقدیر به عمل آمد
در بخش فیلم کوتاه، فرشته درهمفروش به عنوان نفر اول بخش عمومی، سجاد سعیدی و فاطمه قمری به عنوان نفرات دوم و عیسی موسوی به عنوان نفر سوم شناخته شدند. در بخش دانشآموزی نیز وحیده سلیمی و رادوین طاقتی احسن به ترتیب مقامهای اول و دوم را کسب کردند.
در بخش عکسنوشته، ستاره طاقتی احسن و لیلا عباسی ازندریانی به ترتیب نفرات اول و دوم بخش عمومی شدند. در بخش دانشآموزی این بخش نیز زهرا شاهمحمدی، ساحل حسینی و محمد یاسین مطهریزاده به ترتیب مقامهای اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.
همچنین، رضا سلیمی، سنا طهماسیان، آوین عطایی و و آرزو همایی در بخش فیلم کوتاه به عنوان شایستگان تقدیر .معرفی شدند
داوری این جشنواره بر عهده محمدجواد بختیاری، امین لطفی و نوشین بیگلریان بود. این رویداد فرهنگی با هدف ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت و شناسایی استعدادهای هنری برگزار شد و مورد استقبال گسترده هنرمندان و هنردوستان قرار گرفت.
انتهای پیام/