به گزارش گروه فرهنگ دفاعپرس، اولین شب ویژه برنامه «پلاک هشت» که به منظور نقد و بررسی فیلمهای دفاع مقدس چهل و سومین جشنواره فیلم فجر و به همت سازمان هنری و امور سینمایی دفاع مقدس و مقاومت برگزار شد، فیلم سینمایی «صیاد» به کارگردانی «جواد افشار» اکران و مورد بررسی قرار گرفت.
صیاد شیرازی شخصیتی جامعالاطراف بود
امیر سرتیپ سهرابی جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در حاشیه این مراسم در گفتوگو با خبرنگار دفاعپرس اظهار داشت: فیلم «صیاد» نشان دهنده بخشی از زندگی وایثارگریهای شهید صیاد شیرازی است گرچه هیچ فیلمی نمیتواند همه ابعاد زندگی و عظمت این شهید بزرگوار را نشان بدهد.
وی در ادامه گفت: شهید صیاد شیرازی ابعاد مختلفی از جمله فرماندهی و نظامیگری نظم و انضباط و دانش نظامی داشتند. بعد معنوی شهید صیادی شیرازی نیز بعد بزرگ دیگر این شهید بزرگوار بود.
هدف صیاد شیرازی وحدت همه نیروها بود
امیر سرتیپ بختیاری همرزم شهید صیاد شیرازی در باره شهید صیاد شیرازی بیان کرد: من همراه و همرزم شهید صیاد شیرازی بودم. از بدوی که ایشان به فرماندهی نیروی زمینی ارتش منصوب شد یعنی ابتدای سال دوم جنگ در رکاب ایشان بودم.
وی گفت: به نظر من ایشان یک نظامی برجسته و یک پدیده در جنگ تحمیلی بود. تمام تلاش شهید صیادشیرازی این بود که از مجموعه ظرفیتهای نیروی زمینی، تخصص و تجهیزات ارتش استفاده کند. در کنار این ظرفیتها تلاش داشت تا نیروهای مردمی و سپاهی را با هم جمع کند تا دشمن را از خاک ایران بیرون براند که در این کار به نظر من تا حدود بسیار زیادی موفق بود به خصوص در سال اول و دوم جنگ.
«صیاد» روایت تاریخ انقلاب است
حسین تراب نژاد نویسنده فیلمنامه «صیاد» گفت: وقتی که به من سفارش نگارش فیلمنامه در مورد شهید صیاد شیرازی شد. چند کتاب که تهیه کننده در اختیارم گذاشته بود را مطالعه کردم. مقطعی که الان در فیلم میبینیم از نظر من مقطع بسیار جذابی بود، چون یک قطب منفی مشخص داشت و یک قطب مثبت مشخص و مهمتر از آن ما به واسطه شهید صیاد شیرازی میتوانستیم یک دورهای از تاریخ انقلاب را روایت کنیم.
وی گفت: من نمیخواستم صرفاً یک فیلم زندگی نامهای تولید شود. محور داستانی و محور مضمونی ما وحدت ارتش و سپاه و گروههای مختلف سیاسی بود. مطالعات ما علاوه بر زندگی شهید صیاد شیرازی در مورد اوضاع و احوال کردستان، بنی صدر و اتفاقایی که منجر به طریقالقدس شد، بود.
انتهای پیام/ 161