انجام ۲ عملیات مردم یاری پایگاه هوانیروز کرمانشاه در هفته گذشته

فرمانده پایگاه یکم رزمی هوانیروز کرمانشاه از انجام ۲ عملیات مردم یاری توسط بالگرد‌های این پایگاه طی هفته گذشته در کرمانشاه خبر داد.
کد خبر: ۷۳۰۳۱۴
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۸ - 02March 2025

به گزارش دفاع‌پرس از کرمانشاه، سرهنگ خلبان «برزو فرجی» فرمانده پایگاه یکم رزمی هوانیروز کرمانشاه امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خلبانان پایگاه یکم رزمی هوانیروز کرمانشاه طی هفته گذشته منتهی به جمعه ۱۰ اسفند با انجام ۲ پرواز امدادی توانستند در کمترین زمان ممکن مصدومانی را از استان‌های کرمانشاه به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی این استان‌ها منتقل کنند.

انجام ۲ عملیات مردم یاری پایگاه هوانیروز کرمانشاه در هفته گذشته

سرهنگ فرجی گفت: در پی تماس و درخواست مرکز فوریت‌های پزشکی شهرستان‌های قصرشیرین و اسلام‌آباد غرب مبنی بر وخامت حال بیماران تصادفی و قلبی و نیاز به انتقال فوری آن‌ها به مراکز درمانی تخصصی، بالگرد پایگاه هوانیروز کرمانشاه طی دو سورتی پرواز موفق شد این بیماران را در کمترین زمان ممکن به بیمارستان‌های کرمانشاه منتقل کند.

وی با اشاره به اهمیت این عملیات امدادی افزود: بالگردهای هوانیروز کرمانشاه به دلیل سرعت عمل بالا و دسترسی به مناطق صعب‌العبور، نقش مهمی در انتقال سریع بیماران بدحال ایفا می‌کنند. این مأموریت‌ها با هدف حفظ جان هموطنان و ارائه خدمات پزشکی فوری انجام می‌شود.

فرمانده پایگاه یکم رزمی هوانیروز کرمانشاه با تأکید بر همکاری این پایگاه با وزارت بهداشت تصریح کرد: اورژانس هوایی این پایگاه با بهره‌گیری از تیم‌های پزشکی مجهز، دستگاه‌های کمک تنفسی، شوک و احیا، و جعبه کمک‌های اولیه، در مواقع بحرانی آماده ارائه خدمات به بیماران اورژانسی است.

سرهنگ فرجی خاطرنشان کرد: اورژانس هوایی مستقر در استان‌های همدان، لرستان، کردستان و کرمانشاه تحت فرماندهی پایگاه هوانیروز کرمانشاه فعالیت دارد و در شرایط اضطراری بیماران و مصدومان را به مراکز درمانی منتقل می‌کند. این اقدامات بخشی از تعهدات هوانیروز در راستای کمک به مردم و ایفای نقش حیاتی در امدادرسانی است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها