به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس خشایار قاضی زاده، دبیر بخش تصویرسازی سومین جشنواره جهانی هنر مقاومت با بیان اینکه مقاومت در برابر ظلم و جور، بی عدالتی و پلیدی و تباهی و در نقطه مقابل تسلیم در برابر حق و معبود حقیقی، درسی است که انسانهای با ایمان در مکتب بزرگترین مظهر استقامت و پایداری، امام حسین(ع) می آموزند، اظهار داشت: اوست که به تمامی بشریت راز چگونه زیستن را آموخت و آزادی و آزادگی را تفسیر کرد. حماسه عاشورا در تمامی ابعادش نمادی از ایستادگی در برابر هر آنچه انسان را به مذلت می کشد، است.
وی ادامه داد: این حقیقت همیشه زنده و جاوید جاری در زمان است و امروز برای نسل حاضر و عصر حاضر پیامی نو دارد. اینکه چگونه در برابر هرگونه استکبار و ستم باید ایستاد. از استکبار حاکم بر سیاست جهانی که مرزهایش را در اقصی نقاط جهان گسترده وعرصه های فرهنگ، اخلاق و اقتصاد را درنوردیده، گرفته تا خرده ستم هایی که انسان ها در ارتباطات کوچک خویش بر هم روا می دارند. دعوت حسین(ع) دعوت به اعتصام به ریسمان الهی است و دعوت به ایمان به خداوند در عصر فروبستگی ساحت قدس است.
قاضی زاده با بیان اینکه گوشهای شنوا و چشمان بیدار در هر جای دنیا که باشند این پیام را به جان خریدارند، خاطرنشان کرد: در ایران اسلامی که امروزه امالقرای عالم اسلام است و منادی پیروی از ولایت و امامت است، جشنواره مقاومت به منزله اثبات گوشه ای از این پیروی است.
وی بیان کرد: متولیان این جشنواره صادقانه و بی ریا در تلاشند تا پیام مقاومت راستین را در بیانی هنرمندانه، به صور مختلف به گوش جهان برسانند. از این رو جشنواره با رویکرد و ماهیتی بین المللی، در شاخه های مختلف هنری، سومین دوره خود را نیز آغاز نمود و هنرمندان تشنه و مشتاق عدالت را دعوت نمود تا آثار گرانقدر خویش را با محورهای موضوعی مشخص به نمایش گذارند. مضامینی که هریک بیانگر بخشی از مقاومت در برابر ناراستی هاست.