فرمانده سپاه کردکوی:

ماه رمضان فرصتی است برای تفکر درونی ، اصلاح رفتارها و تمرکز بر آموزه‌های قرآنی

اصحابی گفت: این ایام فرصتی است برای تفکر درونی، اصلاح رفتارها و تمرکز بر آموزه‌های قرآنی که هدایت‌گر مسیر زندگی انسان‌هاست.
کد خبر: ۷۳۰۴۴۳
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۲ - 03March 2025
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از گلستان، سرهنگ پاسدار «مهدی اصحابی» فرمانده سپاه کردکوی، در محفل افتتاحیه ماه مبارک رمضان این ناحیه اظهار داشت: ماه رمضان ماهی است که قرآن برای راهنمایی مردم و نشانه‌های هدایت و فرق میان حق و باطل در آن نازل شده است.
ماه رمضان فرصتی است برای تفکر درونی ، اصلاح رفتارها و تمرکز بر آموزه‌های قرآنی
 
 اصحابی افزود: این ماه فرصتی است تا بتوانیم در جهاد با نفس از خود بگذریم و به فکر نیازمندان باشیم، ماهی که به انسان رأفت مهربانی الهی دست داده و انسان‌ها بیشتر به فطرت پاک الهی خود رجعت می‌کنند و این وقتی مغتنم است تا خویشتن را در برابر ذنوب بیمه کنیم و بدی‌ها را از خود برانیم و پاکی‌ها را جایگزین کنیم.
 
فرمانده سپاه کردکوی تاکید کرد: این ایام فرصتی است برای تفکر درونی، اصلاح رفتار‌ها و تمرکز بر آموزه‌های قرآنی که هدایت‌گر مسیر زندگی انسان‌هاست. بی‌شک، بهره‌گیری از این ماه می‌تواند تحولی شگرف در روح و روان افراد ایجاد کند.
 
وی دستگیری از محرومان در ماه مبارک رمضان را اقدامی مهم دانست و گفت: ماه رمضان به عنوان ماه بخشش و نیکوکاری، اهمیت ویژه‌ای در دستگیری و کمک به محرومان و نیازمندان دارد. در این ماه مبارک، مسلمانان وظیفه دارند با افزایش صدقه، انفاق و کمک به فقرا، روح همدلی و همبستگی را تقویت کنند.
 
سرهنگ مهدی اصحابی با بیان اینکه مردان خدا هرگز نمی‌میرند بیان کرد: آمریکا و اسرائیل اگر فکر می‌کنند با جنگ روانی و ریختن ۸۵ هزار تن بمب در به شهادت رساندن سید حسن نصرالله پیروز شده‌اند سخت در اشتباه هستند چرا که تفکر و راه شهدای مقاومت همچنان زنده و پویا است.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها