خدمات‌دهی بیمارستان‌های «تریتا» و «آپادانا» به ایثارگران

دبیرکل خانه ایثارگران کشور از انعقاد تفاهم‌نامه با بیمارستان‌های «تریتا» و «آپادانا» جهت خدمات‌دهی به جامعه ایثارگری خبر داد‌.
کد خبر: ۷۳۰۵۸۷
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۷:۰۶ - 04March 2025

«محمد یزدان‌پرست» دبیرکل خانه ایثارگران کشور در گفت‌و‌گو با حماسه دفاع‌پرس، به تشریح فعالیت‌های این مجموعه پرداخت و اظهار داشت: خانه ایثارگران کشور از سال ۱۳۷۵ به منظور پیشبرد اهدافی چون معرفی و شناساندن مظلومیت ایثارگران در دفاع مشروع از ایران اسلامی به مجامع داخلی و خارجی، بسط و تعمیق فرهنگ ایثارگری در جامعه و قدرشناسی از جانبازان، تلاش برای اعتلای ارزش‌های فرهنگ ایثار و شهادت، خدمت‌رسانی به ایثارگران در راستای بهبود وضعیت معیشتی، درمانی و رفاهی این قشر شریف تشکیل شد.

تشریح فعالیت‌های خانه ایثارگران کل کشور در گفت‌و‌گو با محمد یزدان‌پرست

دبیرکل خانه ایثارگران کشور گفت: خانه ایثارگران کشور هم‌اکنون بیش از ۳۶ هزار عضو در سراسر کشور دارد که متشکل از خانواده‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران است. 

وی افزود: اکنون که جامعه درگیر برخی مسائل و مشکلات اقتصادی شده و این مسائل به مشکلات جسمی ایثارگران عزیز افزوده شده است، باید بیش از پیش به حمایت از خانواده ایثارگران بپردازیم تا این عزیزان جز رنج‌های جسمی ناشی از حضور در دوران دفاع مقدس، رنج و سختی دیگری را احساس نکنند. بنده و همکارانم در خانه ایثارگران کشور و نیز خانه ایثارگران استان تهران، همواره خود را ملزم و متعهد به حل مسائل و مشکلات جامعه ایثارگران می‌دانیم و امیدواریم که با حمایت و همراهی دستگاه‌ها و سازمان‌های مرتبط، بتوانیم در مسیر خدمت به جامعه ایثارگران گام‌های بلند و موثرتری برداریم. 

یزدان‌پرست ضمن اشاره به خدمات و تسهیلات درمانی پیش‌بینی‌شده از سوی این مجموعه برای جامعه ایثارگران، عنوان کرد: هم‌اکنون به‌واسطه رایزنی‌ها و تفاهمات صورت‌گرفته، اعضای خانه ایثارگران کشور می‌توانند با ارائه معرفی‌نامه جهت انجام امور درمانی خود به بیمارستان‌های تریتا و آپادانای تهران مراجعه کنند و بدین ترتیب، از خدمات و تسهیلات درمانی پیش‌بینی‌شده برخوردار شوند. 

دبیرکل خانه ایثارگران کشور در بخش پایانی اظهارات خود ضمن تاکید بر اهمیت شناسایی و شناساندن فرهنگ و روحیه شهادت و ایثارگری در جامعه و نیز رشادت‌ها و دلاوری‌های ایثارگران سرافراز در طول سال‌های جنگ تحمیلی و پس از آن، تصریح کرد: وظیفه همه ما این است که فرهنگ غنی ایثار و شهادت را بیش از پیش در فضای جامعه گسترش دهیم و این فرهنگ ناب و راستین را با موفقیت به نسل‌های جوان پس از خود منتقل سازیم. طبیعتا همه سازمان‌ها و نهاد‌هایی که در این راستا تکلیف و مسئولیت دارند، باید به تکالیف و وظایف خود عمل کنند؛ به ویژه در شرایط کنونی که جامعه بیش از پیش نیازمند استشمام عطر ایثار و مجاهدت است، هیچ‌گونه اهمال و قصوری در این زمینه پذیرفته نیست. 

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار