مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه مراوه تپه:
ماه رمضان فرصت بسیار خوبی برای اُنس گرفتن با قرآن است
حجت الاسلام میررضائی گفت: یکی از دستاوردهای بزرگ ماه رمضان توبه و انابه است این ماه فرصتی برای زدودن غبار گناه از دل و نزدیک شدن به رحمت بیکران پروردگاراست.
به گزارش خبرنگار
دفاعپرس از گلستان، حجتالاسلام «میررضائی» مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه مراوه تپه، در جمع پایوران سپاه شهرستان به مناسبت ماه مبارک رمضان اظهار داشت: ماه رمضان فرصت خوبی است برای خودسازی و پیداکردن خودمان، رمضان، ماه نزول قرآن، ماهای است که شب قدر را در آغوش دارد؛ شبی که برتر از هزار ماه است و در آن، تقدیر انسانها به قلم مشیت الهی رقم میخورد.
وی بیان کرد: یکی از دستاوردهای بزرگ ماه رمضان توبه و انابه است این ماه فرصتی برای زدودن غبار گناه از دل و نزدیک شدن به رحمت بیکران پروردگاراست.
میررضایی تصریح کرد: ماه رمضان فرصت بسیار خوبی است برای اُنس گرفتن با قرآن، اُنس گرفتن با دعا که ان شاالله بتوانیم از این ایام بهترین استفاده رو ببریم.
انتهای پیام /