اجرای طرح‌های ضیافت الهی در امامزادگان و بقاع متبرکه آذربایجان‌غربی

حجت الاسلام «رستملو» گفت: تمامی امامزادگان و بقاع متبرکه استان میزبان برنامه‌های ماه مبارک رمضان هستند.
کد خبر: ۷۳۰۷۷۹
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۲ - 04March 2025

به گزارش دفاع‌پرس از ارومیه، حجت الاسلام «سیف الله رستملو» معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه آذربایجان غربی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تمامی امامزادگان و بقاع متبرکه استان ازجمله امامزاده سید بهلول و بقعه شیخ نوایی خوی، امامزاده سید ابراهیم، غریب حسن، امامزادگان محمد و ابراهیم و آرامگاه درارومیه و امامزاده سراج الدین میزبان برنامه‌های ماه مبارک رمضان شدند.

اجرای طرح‌های ضیافت الهی در امامزادگان و بقاع متبرکه آذربایجان‌غربی

وی خاطرنشان کرد: ۱۰ مبلغ اعزامی از قم و ۱۵ مبلغ بومی در ایام ماه مبارک رمضان در امامزادگان و بقاع متبرکه استان حضور یافته و به اجرای برنامه‌هایی نظیر سخنرانی، تفسیر قرآن، بیان احکام، نشر معارف دینی، نماز جماعت و ترویج معارف قرآنی خواهند پرداخت.

معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه آذربایجان غربی ادامه داد: از بین مبلغان ۲ مفسر قرآن در شهر‌های ارومیه و خوی حضور خواهند یافت.

رستملو برپایی محفل انس با قرآن، جمع خوانی، ختم قرآن، تفسیر قرآن و جزء خوانی را از جمله برنامه‌های ماه رمضان در امامزادگان و بقاع متبرکه استان برشمرد و افزود: همچنین مبلغان وقت اضافه خود را به حضور در مدارس اختصاص خواهند داد.

معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه آذربایجان غربی به برپایی خیمه‌های معرفت هم اشاره و تصریح کرد: در طول ایام ماه مبارک رمضان در امامزادگان و بقاع متبرکه و داخل شهر‌ها خیمه‌های معرفت با هدف پاسخگویی به سوالات شرعی مردم طبق سنوات قبل برپا خواهد شد.

رستملو افزود: همچنین دراین خیمه‌ها مشاوره، پاسخ به شبهه‌های دینی، بیان احکام و برنامه‌های ویژه کودکان و نوجوانان اجرا می‌شود.

معاون فرهنگی اوقاف و امور خیریه آذربایجان غربی بیان کرد: علاوه بر برنامه‌های در نظر گرفته شده، افطاری ساده نیز در امامزاده سید بهلول و بقعه شیخ نوایی در ایام ماه رمضان داده خواهد شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها