میزبانی از ۶۳ هزار نخبه در اردو‌های راهیان پیشرفت

فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره به فرمان فرماندهی کل قوا مبنی بر اعزام نخبگان به اردو‌های راهیان پیشرفت، گفت: ۶۳ هزار نخبه، دانش آموز و دانشجو را در اردو‌های راهیان پیشرفت میزبانی کردیم.
کد خبر: ۷۳۰۸۴۰
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۳ - 04March 2025
به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، سردار «علیرضا تنگسیری» فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران با اشاره به برنامه‌های این نیرو برای برگزاری اردو‌های راهیان پیشرفت اظهار داشت: ما اعزام نخبگان به اردو‌های راهیان پیشرفت را پس از فرمان فرمانده معظم کل قوا آغاز کردیم.
 
میزبانی از ۶۳ هزار نخبه در اردو‌های راهیان پیشرفت
 
وی افزود: در این راستا، ۶۳ هزار نفر نخبه، دانش‌آموز و دانشجو را در اردو‌های راهیان پیشرفت میزبانی کردیم. ما حاضر هستیم که وجود خود را فدای نخبگان کنیم و امیدم به جوانان است.
 
فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران تاکید کرد: ان‌شاءالله جوانان ما کشور را خواهند ساخت و رهبر انقلاب هم گفتند که جوانان عصر امروز از جوانان نسل اول انقلاب چیزی کم ندارند و چشم امید ایشان نیز به نخبگان است.
 
شایان ذکر است؛ اردو‌های راهیان پیشرفت از سال ۱۴۰۰ تاکنون با هدف آشنایی پیشرفت‌های دفاعی برگزار شده و می‌شود.
 
انتهای پیام/281 
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار