در دیدار روسای جمهوری عراق و لبنان چه گذشت؟

رئیس جمهور عراق در حاشیه برگزاری اجلاس فوق العاده سران عرب در قاهره با همتای لبنانی خود دیدار و بر ضرورت اتخاذ موضع واحد در حمایت از موضوع فلسطین تاکید کرد.
کد خبر: ۷۳۰۸۵۱
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۷ - 04March 2025
به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری عراق، عبداللطیف رشید رئیس جمهور عراق با جوزف عون همتای لبنانی خود در حاشیه برگزاری نشست سران عرب در قاهره دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
 
در دیدار روسای جمهوری عراق و لبنان چه گذشت؟
 
رئیس جمهور عراق با اشاره به اهمیت روابط دو کشور و ضرورت توسعه دورنمای همکاری دوجانبه به گونه‌ای که در جهت منافع دو ملت باشد، بر موضع ثابت عراق در حمایت از آنچه که امنیت و ثبات و حاکمیت و یکپارچگی لبنان و منافع مردم آن را تامین کند، تاکید کرد.
 
در این دیدار همچنین درباره نشست فوق العاده اجلاس سران عرب که برای یاری ملت فلسطین برگزار می‌شود گفت‌و‌گو شد.
 
رئیس جمهور عراق گفت: کشور‌های عربی باید موضعی یکپارچه و قاطع در موضوع فلسطین داشته باشند.
 
وی اقدامات رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین و لبنان را محکوم کرد.
 
رئیس جمهور لبنان نیز در این دیدار از توجه رئیس جمهور عراق به رویداد‌های لبنان و منطقه قدردانی و بر تمایل کشورش به تقویت روابط تاریخی با عراق و گسترش همکاری دوجانبه در همه زمینه‌ها تاکید کرد.
 
انتهای پیام/281 
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار