استاندار گیلان:

حفاظت از منابع طبیعی و سرسبزی گیلان وظیفه همگان است

«حق‌شناس» با تاکید بر لزوم توجه همگان به موضوع درختکاری و حفظ منابع طبیعی گفت: همه ما باید برای کاشت نهال اقدام کنیم و در حفاظت از منابع طبیعی بکوشیم.
کد خبر: ۷۳۱۰۷۷
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۱ - 05March 2025
به گزارش دفاع‌پرس از رشت،  «هادی حق‌شناس» استاندار گیلان پیش از ظهر امروز در آیین روز درختکاری همزمان با نخستین روز از هفته منابع طبیعی با شعار "وفاق و همدلی برای حفظ منابع طبیعی" که با حضور جمعی از مسئولان و دوست‌داران طبیعت در تالار مرکزی رشت برگزار شد، با بیان اینکه کاشت درخت در گیلان باید سرلوحه امور قرار گیرد، اظهار داشت: یک میلیون هکتار منابع طبیعی در استان، بهترین مکان برای کاشت درخت است، لذا اگر همه ما در خصوص زمین‌های انفال احساس مسئولیت کنیم و به سهم خود اقدام به درختکاری در این عرصه‌ها نماییم منابع طبیعی احیاء می‌شود.
حفاظت از منابع طبیعی و سرسبزی گیلان وظیفه همگان است
 
وی با بیان اینکه مدیران مدارس نیز ملزم به کاشت درخت در حیاط مدرسه با مشارکت دانش‌آموزان هستند گفت: منابع طبیعی گیلان موظف است تا نهال مورد نیاز برای غرس در مدارس را در اختیار مدیران واحد‌های آموزشی قرار دهد؛ هدف همه ما سرسبزی استان و حفاظت از منابع طبیعی است و همگان باید در این ارتباط همکاری کنند.
 
حق‌شناس با بیان اینکه باید به فکر طبیعت باشیم، اگر درخت و اکسیژن نباشد ما نخواهیم بود، افزود: نظام مهندسی، شهرداری‌ها، امور صنفی و شهرداری‌های گیلان باید به این موضوع توجه کنند که کاشت ۲ نهال جلوی درب هر واحد مسکونی، شرط ارائه پایان کار ساختمانی است.
 
وی با اشاره به مزیت‌های گیلان در بخش‌های مختلف بیان کرد: بارش باران استان در سال آبی امسال نسبت به سال گذشته ۲۴ درصد افزایش یافته است ضمن اینکه گیلان تنها استانی است که فرونشست زمین ندارد از این رو باید از این مزیت‌های خدادادی در راستای حفظ منابع طبیعی به درستی استفاده شود.
 
نماینده عالی دولت در استان گیلان همچنین بمناسبت روز درختکاری ۳  اصله نهال مثمر در محوطه تالار مرکزی رشت بیاد شهدای حوزه منابع طبیعی غرس کرد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار