معاون عقیدتی سیاسی آجا: برنامه‌های فرهنگی ارتش با هدف پشتوانه‌سازی برای کشور اجرا می‌شود

حجت‌الاسلام «نصیرالاسلامی» گفت: برای خانواده‌های ارتشی برنامه‌های فرهنگی مختلفی تدارک دیده‌ایم و انتظار داریم که نتیجه این اقدامات، فرزندان و آینده‌سازانی متدین، قوی و مقتدر برای کشور عزیزمان باشد.
کد خبر: ۷۳۱۲۷۹
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۱:۴۸ - 08March 2025

حجت‌الاسلام والمسلمین «سعید نصیرالاسلامی» معاون فرهنگی و تبلیغات سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در گفت‌وگو با خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، با اشاره به برنامه‌های سالیانه مصوب‌شده فرهنگی برای خانواده‌های ارتشی، اظهار داشت: مراسم جشن بزرگ تکلیف فرشته‌ها ویژه فرزندان دختر کارکنان ستاد ارتش، تنها یکی از برنامه‌های مصوب ارتش است.

معاون فرهنگی و تبلیغات سازمان عقیدتی سیاسی آجا:  ارتش مقتدر  نیاز به خانواده‌ها و پشتیبان‌های مقتدر دارد

حجت‌الاسلام نصیرالاسلامی ادامه داد: ما در کوی‌های سازمانی ارتش ۸۰ هزار دانش‌آموز داریم که برای همه آنهایی که به سن تکلیف می‌رسند در کنار دیگر برنامه‌های فرهنگی، برنامه جشن تکلیف در نظر می‌گیریم.

معاون فرهنگی و تبلیغات سازمان عقیدتی سیاسی ارتش افزود: مراسم جشن بزرگ تکلیف فرشته‌ها همزمان با مشارکت هزار و ۵۰۰ نفر از دانش‌آموزان و فزرندان روزه اولی نزاجا در تهران و سایر استان‌ها اجرا شد؛ همچنین در طول سال از فرزندان پیش‌دبستانی تا نفرات بازنشسته ارتشی برای تمام طیف‌ها برنامه‌های مختلف فرهنگی در نظر می‌گیریم.

وی در پایان درباره تأثیر برنامه‌های فرهنگی در ارتش عنوان کرد: معتقدیم ارتش مقتدر نیاز به خانواده‌ها و پشتیبان‌های مقتدر دارد و نمی‌توانید یک رزمنده و ارتشی قهرمان داشته باشید، اما عقبه آن یک خانواده متدین، انقلابی و مذهبی نباشد. ما برای همه خانواده‌ها برنامه‌های فرهنگی خوبی تدارک دیده‌ایم و انتظار داریم که نتیجه این اقدامات، فرزندان و آینده‌سازانی متدین، قوی و مقتدر برای کشور عزیزمان باشد که در آینده، نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به پشتوانه آنها قوی‌تر شود.

انتهای پیام/ 271

نظر شما
پربیننده ها