کتاب «گَت مریضی» در آمل رونمایی شد

کتاب «گَت مریضی» نوشته «شینا انصاری» شب گذشته در آئین مهرورزی گلریزان حمایت از بیماران سرطانی آرین آمل رونمایی شد.
کد خبر: ۷۳۱۳۸۲
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۳ - 07March 2025

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، کتاب «گَت مریضی» نوشته «شینا انصاری» معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور شب گذشته در آئین مهرورزی گلریزان حمایت از بیماران سرطانی آرین آمل رونمایی شد.

کتاب «گَت مریضی» در آمل رونمایی شد

در این آئین که با حضور پرشور خیرین نیک‌اندیش شهرستان آمل برگزار شد چاپ چهارم کتاب «گت مریضی» «شینا انصاری» ویژه انجمن حمایت از بیماران مبتلا سرطانی آرین رونمایی شد.

این کتاب به شرح حال خانم انصاری در دوران ابتلا به بیماری سرطان و دوران درمان این بیماری در ۱۴۰ صفحه نوشته شده است. کتاب «گت مریضی» پس از آئین رونمایی در اختیار خیران نیک اندیش این آیین قرار گرفت.

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور پس از رونمایی از این کتاب از انجمن حمایت از بیماران سرطانی آرین آمل به واسطه اهتمام جدی در ارائه خدمات بی‌منت و رایگان به خانواده‌ها و بیماران زیرپوشش قدردانی کرد.

همچنین با حضور رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست مرکز غربالگری و تشخیص زودهنگام از سرطان و واحد کلینیک ماموگرافی افتتاح و فعالیت خود را آغاز کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار