به گزارش دفاعپرس بوشهر، آیتالله «غلامعلی صفایی بوشهری» نماینده ولی فقیه در استان بوشهر صبح امروز در همایش بوشهر پایتخت قرآن، تجلی مقاومت و به مناسبت هفته نکوداشت روز بوشهر در مصلی شهر بوشهر اظهار داشت: یک دهه از رونمایی و اجرای سند چشمانداز قرآنی بوشهر میگذرد و طی آن شاهد قرار گرفتن این استان در بالاترین رده قرآنی کشور هستیم.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر افزود: سند چشمانداز قرآنی بوشهر در افق ۲۰ ساله طراحی شده که در دهه دوم آن قرار داریم.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر تصریح کرد: این سند قرآنی باعث شد که بوشهر در جایگاه اولین پایتخت قرآنی ایران قرار گیرد و زندگی مردم این استان بر این اساس بیشتر از گذشته بر محور قرآن بدرخشد.
صفایی بوشهری با بیان اینکه قرآن اساس زندگی مردم استان بوشهر است، یادآور شد: بوشهر استانی است که بر ۲ پایه دیانت و مقاومت تمدن خود را بنا کرده است و ریشه استان بوشهر بر این ۲ پایه استوار شده است.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر گفت: پرداختن به دیانت بر اساس بررسیهای دقیق و توسعه آن و ریشهیابی مقاومت و نهادینه کردن فرهنگ آن باعث ارتقا تمدن اسلامی خواهد شد.
صفاییبوشهری بیان کرد: ۱۶ اسفندماه روز قرآنی بوشهر و قلب ایام قرآنی است و دیگر ایام از آن نیرو میگیرند.
در این آئین از برش ۱۰ ساله دوم سند چشم انداز ۲۰ ساله قرآنی بوشهر رونمایی و مرحوم «سید اسدالله حسینی» از روستای قرآنی چارک شهرستان دشتی استان بوشهر به عنوان چهره قرآنی انتخاب شد.
انتهای پیام/