به گزارش خبرنگار دفاعپرس از مازندران، سرهنگ پاسدار «محمدحسن سلامی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران شب گذشته در آئین تجلیل از خادمین شهدا که در جوار یادمان دو شهید گمنام حسینیه عاشقان کربلا ساری برگزار شد، اظهار داشت: روز ملی راهیان نور را گرامی میداریم و همچنین سالروز وفات حضرت خدیجه را تسلیت میگویم.
وی با بیان اینکه حضرت خدیجه (س) مظلوم واقع شد، افزود: پیامبر اکرم فرمودند «خدیجه اولین زنی بود که به من ایمان آورد، زمانی که همه مرا ترک کردند، او مرا یاری کرد، انفاق و ثروت حضرت خدیجه اسلام را زنده کرد.»
این مسئول با اشاره به اینکه در روزهای عملیات بدر قرار داریم، اضافه کرد: ما در عملیات بدر صحنههای عاشورایی از فرزندان این نظام و همرزمان را دیدیم.
سرهنگ سلامی بیان کرد: چند روز قبل از عملیات بدر رزمندگان روی پلهای شناور در داخل جزیره مجنون مستقر شدند و نماز شبهای خاص را آن شبها روی پلهای شناور دیدیم.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران اضافه کرد: ارودوهای راهیان نور یکی از با برکتترین و پرثمرترین اردوهای کشور است که راه شهیدان و یاد شهیدان را زنده نگه میدارد.
وی گفت: راهیان نور معرفت افزایی را در جوانان افزایش میدهد و مصداق جهاد تبیین ارزشهای انقلابی ملت ماست.
سرهنگ سلامی بیان کرد: راهیان نور یکی از راههای مقابله با جنگ ترکیبی دشمنان و یکی از راههای بصیرت افزایی و افزایش روحیه مقاومت و مجاهدت است.
این مسئول تاکید کرد: راهیان نور میتواند نورانیت و معنویت و حماسه دفاع مقدس را زنده نگه دارد و به نسلهای آینده منتقل کند.
سرهنگ سلامی ادامه داد: همه مسئولان وظیفه دارند در برگزاری اردوهای راهیان نور مساعدت کنند و حداقل کار این است که جمعی از کارکنان خودشان را به این اردوها اعزام کنند.
وی افزود: ما به سهم خود از همه مسئولان به ویژه مسئولان سپاه کربلا، فرمانده و معاون هماهنگ کننده سپاه و همکارانشان که کمک کردند اردوهای امسال به خوبی برگزار شود قدردانی میکنیم.
به گفته سرهنگ سلامی بیش از ۲۰ هزار زائر مازندرانی از قشرهای مختلف در راهیان نور امسال شرکت کردند.
این مسئول اذعان داشت: باید واقعیتهای دفاع مقدس و تفاوت دفاع مقدس با سایر جنگهای دنیا به مردم و جوانان منتقل شود.
وی با بیان اینکه دشمن از لحاظ سلاح و تجهیزات از ما مجهزتر بود و نیروهای آموزش دیده داشت، خاطرنشان کرد: رمز موفقیت ما در دوران دفاع مقدس ایمان، معنویت و نماز شب، ایثار اخلاص و فداکاری بود.
به گفته سرهنگ سلامی این قدرت ایمان بود که شوق شهادت در راه خدا را در رزمندگان اسلام افزایش میداد.
این مسئول بیان کرد: امروز در شرایط جنگ ترکیبی و تهاجم رسانهای دشمن که با هدف تغییر باورها و اعتقادات جوانان و وارونه سازی حقایق انقلاب اسلامی انجام میشود راهیان نور یک حرکت روشنگرانه و بصیرت افزا و معرفت افزا محسوب میشود.
انتهای پیام/