امیر سرتیپ اماناللهی: تقویت موسسات خیریه؛ توانمندی سازمان ارتش را به دنبال دارد
فرمانده قرارگاه منطقهای شمال شرق نیروی زمینی ارتش گفت: امیدوارم تقویت موسسات خیریه، که توسط فرماندهان قبلی قرارگاه آغاز شده است؛ توسط مسئولان بعدی هم تداوم داشته باشد چراکه حرکتهایی از این دست در توانمندی سازمان ارتش جمهوری اسلامی ایران موثر خواهد بود.
به گزارش خبرنگار
دفاعپرس از خراسان رضوی، مراسم ضیافت افطاری کودکان بیسرپرست خیریه گلستان علی (ع) با حضور امیر سرتیپ «سیروس اماناللهی» فرمانده قرارگاه منطقهای شمال شرق نیروی زمینی ارتش؛ به میزبانی این قرارگاه منطقهای شب گذشته در مهمانسرای ثامنالائمه (ع) مشهد برگزار شد.
در این مراسم؛ امیر اماناللهی ضمن تسلیت سالروز وفات حضرت خدیجه (س) و آرزوق قبولی طاعات و عبادات در ماه رمضان، اظهار داشت: هر حرکت یا قدم خیری که در جهت تقویت موسسات خیریه برداشته شود دارای اجر و ثواب است؛ بر همین اساس امیدوارم که قرارگاه منطقهای شمال شرق نزاجا هم به سهم خود به وظیفهاش عمل کرده باشد.
فرمانده قرارگاه منطقهای شمال شرق نیروی زمینی ارتش در تکمیل صحبت خود تأکید کرد: انتظار و امیدمان؛ این است که اقداماتی از این دست که توسط فرماندهان و مدیران گذشته، آغاز شده است توسط مسئولان بعدی هم تداوم داشته باشد چراکه حرکتهایی از این دست در توانمندی سازمان ارتش جمهوری اسلامی ایران موثر خواهد بود.
انتهای پیام/