سرهنگ کریمی: فعالان حوزه ایثار و شهادت خط مقدم جهاد تبیین هستند

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس استان مرکزی گفت: فعالان حوزه ایثار و شهادت خط مقدم جهاد تبیین هستند و جهاد تبیین فریضه بزرگ دینی و انقلابی است.
کد خبر: ۷۳۲۲۱۰
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۲ - 11March 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از اراک، سرهنگ پاسدار غلامرضا کریمی مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی در مراسم روز ملی راهیان نور و آیین تجلیل از خادمان شهدا و برگزیدگان جشنواره عکس شهدای گمنام استان با اشاره به اهمیت جهاد تبیین و ماموریت های این اداره برای تحقق فرمان رهبر انقلاب اظهار داشت: فعالان حوزه ایثار و شهادت خط مقدم جهاد تبیین هستند و جهاد تبیین فریضه بزرگ دینی و انقلابی است.

سرهنگ کریمی: فعالان حوزه ایثار و شهادت خط مقدم جهاد تبیین هستند

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی با اشاره به برگزاری جشنواره عکس شهدای گمنام و استفاده از ظرفیت هنر و هنرمندان برای به تصویر کشاندن حماسه های مردمی گفت: هنرمندان استان مرکزی همواره در برنامه های دفاع مقدس و مقاومت استان پای کار بودند و خوشبختانه در این جشنواره خوش درخشیدند.

وی افزود: مردم استان مرکزی این افتخار را دارند که میزبان ۱۶۵ شهید گمنام در استان هستند و این شهدا در ۷۵ یادمان در سطح استان مرکزی هستند.  ۱۲ روز برنامه تشییع باشکوه در نقاط مختلف استان مرکزی برقرار بود که مردم قدرشناس و شهید پرور استان سنگ تمام گذاشتند.

سرهنگ کریمی خاطرنشان کرد: خادمین شهدا از تفحص شهدا که گمنامانه در مناطق نقش آفرینی می کنند تا خادمین که در شهرها و محله ها شاهد زحمات آنها هستیم در این ایام خوش درخشیدند، ۲ یادمان در سطح استان مرکزی توسط بسیجیان و خادمین شهدا ساخته شد که بار دیگر افتخاری بزرگ برای مردم استان به ثبت رساند، متاسفانه برای ساخت یادمان شهدا شاهد کم کاری بودیم و این باید در سال های آینده جبران شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار