امیر حیدری: آماده اجرای فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی هستیم

فرمانده نیروی زمینی ارتش با تأکید بر آمادگی این نیرو برای مواجهه با تهدیدات، گفت: سربازان ولایت هوشیارانه و دست روی ماشه، آماده اجرای فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی هستند.
کد خبر: ۷۳۲۲۴۰
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۹ - 11March 2025

به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، امیر سرتیپ «کیومرث حیدری» فرمانده نیروی زمینی ارتش در حاشیه جشنواره طرح‌های لبیک یا امام خامنه‌ای این نیرو، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: رسیدگی به کارکنان نیروی زمینی ارتش بر اساس وسع و توان این نیرو انجام خواهد شد و این مهم در قالب ۳۱ طرح معیشتی انجام شده است.

امیر حیدری

امیر سرتیپ حیدری در پاسخ به سوال دفاع‌پرس مبنی بر اینکه امسال به نزاجا چه نمره‌ای می‌دهید، افزود: ما به نیروی زمینی نمره ۱۰۰ می‌دهیم و رسیدگی به وضعیت معیشت کارکنان در اولویت اقدامات این نیرو است.

فرمانده نیروی زمینی ارتش در ادامه عنوان کرد: ما در خصوص به‌روزرسانی تجهیزات، اقداماتی را انجام داده‌ایم و نگاه ما در این زمینه به داخل خواهد بود و فاکتور‌های مختلفی در این زمینه مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی با تأکید بر تجدید عهد و پیمان کارکنان نیروی زمینی ارتش با رهبر معظم انقلاب اسلامی، گفت: سربازان ولایت هوشیار و بیدار دست روی ماشه آماده اجرای فرامین رهبری هستند و در مرز‌ها از کشور و کیان نظام اسلامی پاسداری می‌کنند.

 

امیر حیدری با اشاره به برگزاری رزمایش‌های نیروی زمینی بر اساس نیاز‌ها خاطرنشان کرد: در طول دو ماه اخیر رزمایش‌های مختلفی در نقاط مختلف کشور انجام شده است.

انتهای پیام/ 281

نظر شما
پربیننده ها