به گزارش دفاعپرس از اصفهان، سرهنگ «علي اصغر زارع» رئيس پليس راهور استان اصفهان، اظهار داشت: برابر قانون، هرگونه دستکاري و مخدوش کردن پلاک وسيله نقليه جُرم است و براساس قانون مجازات اسلامي مجازاتي براي فرد خاطي در نظر گرفته شده،بنابر اين فرد خاطي به مرجع قضائي معرفي مي شود تا برخورد هاي قانوني از سوي مرجع قضائي براي وي اعمال شود.
وي افزود : با توجه به اينکه متاسفانه برخي از رانندگان توجهي به اين موضوع ندارند و نسبت به مخدوش کردن پلاک خودرو با روش هاي مختلف اقدام مي کنند که لازم است براي جلوگيري از ارتکاب رانندگان به اين تخلف و سوء استفاده هاي احتمالي، برخورد لازم با اينگونه رانندگان صورت پذيرد.
رئيس پليس راهور استان اصفهان با اشاره به اينکه رانندگان با پوشاندن، دستکاري و مخدوش کردن پلاک خود در واقع حقوق ديگر شهروندان را تضييع مي کنند، تصريح کرد: پليس، قاطعانه با خودروهايي که داراي پلاک مخدوش و دستکاري شده باشند برخورد کرده و مرتکبان اين نوع تخلف را به مرجع قضائي معرفي مي کند.
انتهای پیام/