عزیز زاده گرجی: تکمیل یادمان‌های شهدای گمنام مازندران با استفاده از ظرفیت مردمی محقق می‌شود

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران با اشاره به ۲۵ یادمان نیمه تمام شهدای گمنام در استان مازندران، گفت: برای تکمیل آنها باید ظرفیت‌های مردمی را پای کار بیاوریم.
کد خبر: ۷۳۲۴۰۸
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۳ - 12March 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مازندران، «قاسم عزیززاده گرجی» معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران امروز (چهارشنبه) در جلسه شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان که در سالن شهید رجایی استانداری برگزار شد، با گرامی‌داشت ۲۲ اسفند روز بزرگداشت شهدا به تشکیل ۲۲ کارگروه استانی و ستاد‌های شهرستانی بزرگداشت دفاع مقدس و مقاومت در استان اشاره کرد و اظهار داشت: کار در شورای حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس به کارگروه‌ها و در شهرستان‌ها به ستاد شهرستانی واگذار شده است و انتظار داریم ستاد شهرستانی به ریاست فرمانداران و دبیری فرمانده سپاه جلسات منظم برگزار کنند. 

عزیز زاده گرجی:

وی افزود: باید موانع استانی را در ستاد استانی مرتفع کنیم و انتظار می‌رود که ستاد‌های شهرستانی هم هر دو ما یکبار جلسه برگزار کنند و نتایج آن جلسه در ستاد استانی اعلام شود.

این مسئول تاکید کرد: کارگروه‌های دفاع مقدس و مقاومت نسبت به تهیه و تدوین مقالات علمی دانشنامه استانی دفاع مقدس و مقاومت همکاری لازم را داشته باشند.

عزیز زاده گرجی بیان کرد: باید در طول سال کارگروه‌ها فعال باشند و برنامه محور فعالیت کنند و نظارت بر کار اعضای کارگروه نیز انجام شود. ما در استان هیئتی را مشخص می‌کنیم که ناظر بر عملکرد کارگروه‌ها باشد و ارزیابی‌ها را به عمل آورند.

این مسئول با اشاره به آموزش معارف دفاع مقدس در سطح ادارات و دانشگاه‌ها ادامه داد: ظرفیت‌ها و هویت انقلاب اسلامی ما به واسطه خون پاک شهدا و رشادت‌های جانبازان و آزادگان به دست آمده و باید آن را به جامعه هدف منتقل کنیم و دانشجوی مبلغ و مروج فرهنگ ایثار و شهادت تحویل جامعه بدهیم.

وی با اشاره به ظرفیت کودک و نوجوان، فضای آموزش و پرورش و فضا‌های دیگر فرهنگی، گفت: باید راهکار‌های ترویج فرهنگ ایثار و شهادت متناسب با ظرفیت‌های استانی داشته باشیم و مشخص شود چه میزان از ظرفیت‌های هنر و هنرمندان در این زمینه استفاده کردیم؛ و این اطلاعات باید سازماندهی و ساماندهی شود و اتفاقات مبارک متناسب با ذائقه مخاطبین را شاهد باشیم.

عزیز زاده گرجی با اشاره به ۲۵ یادمان نیمه تمام شهدای گمنام در استان، گفت: برای تکمیل آنها باید ظرفیت‌های مردمی را پای کار بیاوریم. جایی که مردم پای کار آمدند در کوتاه‌ترین زمان به بهترین شیوه شاهد ساخت المان زیبا بر مزار شهید بودیم.

این مسئول با بیان اینکه آثار و اطلاعات شهدا باید قابل بهره‌برداری و در فضای مجازی قابل دسترسی باشد، اذعان داشت: آثار شهدا باید ماندگار شود.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران با اشاره به فعالیت‌های ثبت شده در سامانه جامع دفاع مقدس اذعان داشت: در حال حاضر پنج دستگاه آموزش و پرورش، بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران، دهیاری‌ها و شهرداری‌ها و صنعت معدن و تجارت نسبت به ثبت برنامه‌های دفاع مقدس در این سامانه اقدام کردند.

وی گفت: همچنین ۱۰ شهرستان ساری، نوشهر، آمل، نور، بابلسر، قائمشهر، بابل، بهشهر، محمودآباد و چالوس در این زمینه فعال هستند و بقیه شهرستان‌ها باید نسبت به ثبت برنامه‌ها اقدام کنند چراکه معیارها و ملاکهای ارزیابی ثبت برنامه‌ها است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها