ثبت ۲۲ هزار تخلف رانندگی در اسفند توسط بازرسان کنترل نامحسوس

رئیس اداره نظارت و سازماندهی بازرسان نامحسوس پلیس راهور فراجا از ثبت ۲۲ هزار تخلف رانندگی در اسفندماه توسط بازرسان کنترل نامحسوس خبر داد.
کد خبر: ۷۳۲۵۸۶
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۶ - 12March 2025

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس، سرهنگ «حسن شهنوازی» رئیس اداره نظارت و سازماندهی بازرسان نامحسوس پلیس راهور فراجا از ثبت ۲۲ هزار تخلف رانندگی در بازه ۲۰ روزه اسفندماه سال جاری توسط بازرسان کنترل نامحسوس ترافیک در سراسر کشور خبر داد.

ثبت ۲۲ هزار تخلف رانندگی در اسفند توسط بازرسان کنترل نامحسوس

وی از آمادگی کامل بیش از ۴ هزار بازرس کنترل نامحسوس ترافیک برای مشارکت در پویش ملی نه به تصادف و نظارت مؤثر بر تخلفات رانندگی در طول طرح ترافیکی نوروز ۱۴۰۴ خبر داد.

سرهنگ شهنوازی تأکید کرد: در اجرای تدابیر رییس پلیس راهور فراجا تعداد شش تخلف رانندگی در حوزه فعالیت بازرسان نامحسوس نیز از تاریخ ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین، مشمول جریمه با افزایش ۳۰ درصدی خواهند بود. این تخلفات شامل حرکت به طور مارپیچ سبقت غیرمجاز در راه‌های دوطرفه، سبقت از سمت راست وسیله نقلیه دیگر، استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی، حرکت با دنده عقب در بزرگراه‌ها و آزادراه‌ها و خوردن و آشامیدن حین رانندگی هستند.

بازرسان نامحسوس به‌صورت گسترده در تمامی جاده‌ها و معابر کشور فعال هستند و متخلفان در صورت ارتکاب به تخلفات با ثبت بلا درنگ گزارش از سوی آنان مواجه خواهند شد.

رئیس اداره نظارت و سازماندهی بازرسان نامحسوس پلیس راهور متذکر شد: هدف اصلی این اقدامات، کاهش تخلفات رانندگی، پیشگیری از وقوع تصادفات و حفظ جان هم‌وطنان عزیز در سفر‌های نوروزی است. از تمام کاربران ترافیک، به‌ویژه رانندگان عزیز تقاضا می‌شود با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی به پویش #نه - به - تصادف ملحق شوند تا سفری ایمن و بدون حادثه برای خود و اعضای خانواده به همراه داشته باشند.

انتهای پیام/ 261

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار