پایان سه سال مشکلات ترافیکی در زاهدان؛

افتتاح کلان پروژه غیرهم‌سطح با همت مدیران بومی

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: عملیات اجرای ساخت پل روگذر تقاطع بلوار کشاورز و خیابان آزادی زاهدان که از سه سال گذشته شروع شده بود با پیگیری‌های صورت گرفته در کمتر از چهار ماه افتتاح شد.
کد خبر: ۷۳۲۶۳۸
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۴ - 12March 2025

به گزارش دفاع‌پرس از زاهدان، «منصور بیجار» استاندار سیستان و بلوچستان روز چهارشنبه در آیین افتتاح از پل روگذر تقاطع خیابان آزادی و بلوار کشاورز زاهدان(میدان کارگر) اظهار داشت: این پروژه یکی از مهمترین پروژه‌های سیستان و به شمار می‌رود چرا که در توسعه فضای شهری زاهدان بسیار موثر است.

افتتاح کلان پروژه غیرهم‌سطح با همت مدیران بومی

وی با اشاره به اینکه اجرای این پروژه با قرارگاه خاتم الانبیا(ع) بوده تصریح کرد: عملیات اجرای این پروژه از حدود سه سال گذشته آغاز شده اما بدلیل برخی مشکلات مالی، روند ساخت آن به کندی در حال انجام بود اما با کمک همه دستگاه‌ها و نهادها امروز به نتیجه رسیده است.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: با درخواست فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا (ص)، منابع نقدی قرارگاه به این پروژه تزریق و سبب شد ساخت این پروژه سرعت بیشتری به خود بگیرد.

وی با اشاره به اینکه با بهره برداری از پل روگذر تقاطع خیابان آزادی و بلوار کشاورز زاهدان(میدان کارگر) عدالت محوری در دیدگاه همه اتفاق خواهد افتاد عنوان کرد: با بهره برداری از این پل گره‌ ترافیکی شدید و تردد کند خودروها در این مسیر مرتفع خواهد شد.

بیجار افزود: امیدواریم با کمک شهرداری و دیگر دستگاه‌های متولی شاهد ادامه دار بودن چنین پروژه‌هایی در راستای توسعه همه جانبه در سیستان و بلوچستان باشیم.

افتتاح کلان پروژه غیرهم‌سطح با همت مدیران بومی

با توجه به افزایش حجم ترافیک در شهر زاهدان به عنوان مرکز سیستان و بلوچستان و به منظور مدیریت ترافیک و بهبود ،تردد احداث تقاطع غیر همسطح آیت الله سلیمانی(خیابان آزادی و بلوار کشاورز) در دستور کار قرار گرفت.

نظر به اینکه میدان کارگر محل تلاقی خیابانهای آزادی و بلوار کشاورز شهر زاهدان بوده و دارای حجم تردد قابل توجهی است ساخت این تقاطع علاوه بر کاهش حجم ترافیک در این محدوده منجر به کاهش سوانح و تصادفات خواهد شد این تقاطع شامل ۲ خط رفت و برگشت است که تردد مسیر شرق به غرب را تسهیل می‌کند.

پل رو گذر تقاطع خیابان آزادی و بولوار کشاورز با کاهش بار ترافیک و تسهیل هدایت ترافیک و تردد در تقاطع های شریانی زاهدان، صرفه جویی در مصرف سوخت به دلیل روان شدن ترافیک در محدوده اجرای طرح، کاهش زمان سفر درون شهری شهروندان و مسافران، کاهش سوانح و تصادفات شهری و بهبود منظر شهری به بهره برداری رسیده است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار