حجت الاسلام ساداتی: ما همواره باید زندگی خود را به زندگی شهدا وفق دهیم

امام‌جمعه شهرستان سرپل ذهاب گفت: ما همواره باید زندگی خود را به زندگی شهدا وفق دهیم و هیچ‌گاه خون این عزیزان را پایمال نکنیم.
کد خبر: ۷۳۲۷۱۴
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۰ - 13March 2025

به گزارش دفاع‌پرس از کرمانشاه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «سید محمدعلی ساداتی» امام‌جمعه شهرستان سرپل ذهاب امروز در مراسم سالروز اجلاسیه شهدا در مکان مصلی این شهرستان برگزار شد اظهار داشت: ما باید در هر لحظه از زندگی، شهدا را یاد کنیم و هیچگاه آنها را از مسیر زندگی خود جدا نکنیم و باور داشته باشیم که مسیر شهدا برگرفته از خدا، قرآن و اهل‌بیت علیهم‌السلام بوده است و ما همواره باید زندگی خود را به زندگی شهدا وفق دهیم و هیچ‌گاه خون این عزیزان را پایمال نکنیم.

حجت الاسلام ساداتی: ما همواره باید زندگی خود را به زندگی شهدا وفق دهیم

وی افزود: امروز اگر مردم کشور ایران در امنیت کامل، بدون هیچ دغدغه فکری به معاش زندگی خود می‌رسند همه به‌خاطر فداکاری‌های شهدا بود که برای این کشور تا شهادت جنگیدند.

 امام‌جمعه شهرستان سرپل ذهاب در خصوص کلمه شهادت و سربلندی نظام جمهوری اسلامی ایران در بین تمامی کشورها، تصریح کرد: شهادت بالاترین رتبه و درجه انسانی است، چرا که شهید باعث افتخار و سربلندی یک کشور می‌شود و به‌وسیله شهید جامعه می‌تواند خود را از ذلالت و پستی‌های دنیوی دور کند.

وی در ادامه گفت: خاک نظام جمهوری اسلامی ایران طلاست، و هر کشوری که نورانیت و معنویت داشته باشد باید دشمنی هم برایش پدیدار شود و این در طول تاریخ از زمان پیامبر (ص) تا به امروز بوده است.

حجت الاسلام ساداتی در پایان افزود: اگر ما مسیر زندگی خود را طبق زندگی شهدا پیش بردیم برنده میدان هستیم و الا زندگی خار و ذلیلی خواهیم داشت.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار