دیدار مدیر شعب بانک کشاورزی مازندران با مدیرکل منابع طبیعی استان+ تصاویر

«هوشنگ حیدرنژادیان» مدیر شعب بانک کشاورزی مازندران امروز (پنجشنبه) با «علی باقری جامخانه» مدیرکل منابع طبیعی استان، دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
کد خبر: ۷۳۲۸۳۸
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۴ - 13March 2025

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، «هوشنگ حیدرنژادیان» مدیر شعب بانک کشاورزی مازندران به همراهی معاون امور مشتریان و توسعه کسب و کار و رئیس روابط عمومی شعب بانک کشاورزی استان و همچنین رئیس شعبه منابع طبیعی امروز (پنجشنبه) با حضور در اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-ساری، با «علی باقری جامخانه» مدیرکل، دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

دیدار مدیر شعب بانک کشاورزی مازندران با مدیرکل منابع طبیعی استان+ تصاویر

باقری جامخانه ضمن خیرمقدم و تشکر از اظهار محبت و حضور مدیر شعب بانک کشاورزی استان و هیئت همراه، با بیان این که، بانک کشاورزی یک بانک مردمی و مورد اعتماد آحاد مردم به ویژه کشاورزان زحمتکش است، اظهار داشت: انتظار می‌رود، بانک کشاورزی در راستای خدمات دهی و ارائه تسهیلات مناسب و در شأن کارکنان منابع طبیعی، همکاری و تعامل بیشتری داشته باشد.

وی در ادامه با اشاره به این مطلب که ما امانت دار انفال هستیم و باید امانت دار خوبی باشیم چرا که این نعمات خدادادی متعلق به تمامی بشریت است، افزود: کارکنان منابع طبیعی با سخت‌ترین شرایط کاری و کمترین دریافتی نسبت به سایر دستگاه‌های اجرایی، در حفظ و حراست از این مواهب الهی به صورت شبانه روزی در حال انجام وظیفه هستند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران بیان کرد: در میان فضای رقابتی دنیای اقتصاد و بانک‌های پیشرو، که هر روز جهت جذب و اعتماد مشتریان، انواع طرح‌ها و خدمات جدید را برنامه ریزی می‌کنند و ارائه می‌دهند، بانک کشاورزی هم که پشتوانه مردمی بسیار خوبی دارد، باید در تقویت اعتماد سازی و تعامل فی مابین منابع طبیعی، به دنبال ارائه طرح‌های خدماتی و رفاهی مناسب باشد تا انگیزه و رغبت کارکنان منابع طبیعی نسبت به این بانک ارزشمند، بهتر و بیشتر شود.

دیدار مدیر شعب بانک کشاورزی مازندران با مدیرکل منابع طبیعی استان+ تصاویر

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار