سردار امیری: امنیت خط قرمز پلیس است/ برخورد قاطع با اخلال‌گران چهارشنبه‌سوری در همدان

فرمانده انتظامی استان همدان با بیان اینکه امنیت خط قرمز پلیس است و اجازه نخواهیم داد امنیت شهروندان توسط افراد بی‌توجه خدشه‌دار شود، گفت: در چهارشنبه‌سوری با اخلال‌گران برخورد قاطع می‌کنیم.
کد خبر: ۷۳۳۳۳۹
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۳ - 16March 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از همدان، سردار «سلمان امیری» فرمانده انتظامی استان همدان امروز (یکشنبه) در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار داشت: نیروی انتظامی استان همدان در سالی پر از چالش، موفق به برگزاری ایمن انتخابات ریاست جمهوری، مراسم‌های مذهبی مانند محرم و اربعین، و همچنین طرح‌های امنیتی گسترده شد.

سردار امیری: امنیت خط قرمز پلیس است/ برخورد قاطع با اخلال‌گران چهارشنبه‌سوری

*مشارکت مردم و رسانه‌ها کلید موفقیت پلیس در کاهش جرایم

وی با اشاره به نقش موثر رسانه‌ها در پیشبرد اهداف پلیس، افزود: حضور خبرنگاران در کنار پلیس یک پشت گرمی برای ماموریت‌های ما است، مطالبات به حق و به جا و بحث امنیت افزایی با یک ظرافت قلم بسیار به مجموعه پلیس برای پیشبرد اهدافش کمک می‌کند.

فرمانده انتظامی استان همدان گفت: شما اصحاب رسانه کارهای خوبی را در کنار همکاران ما انجام دادید، چراکه پلیس با مشارکت مردم می‌تواند ماموریت‌های خودش را انجام دهد.

وی با تاکید بر ایجاد احساس امنیت، بیان داشت: انتظار ما از اصحاب رسانه این است که احساس امنیت را در بین مردم بالا ببرید، کسانی که حرفه‌ای در کار و متعهد به قلم و پایبند به شغل هستند دست به کاری نمی زنند که جامعه را دچار التهاب کنند.

سردار امیری با بیان اینکه خبرنگاران زبان گویای ما هستند، تصریح کرد: در حوزه پلیس راه، سه سال متوالی کاهش فوتی تصادفات داریم که بخشی از این موفقیت مرهون رسانه‌ها و مطالبه گری آنان است.

وی با اشاره به پیشرفت‌های زیرساختی و عمرانی اضافه کرد: با نصب دوربین‌های شهری رتبه ۳ کشوری را کسب کردیم، البته به این قانع نیستیم. ما در حوزه پلیس راهور نیازمند به این موضوع هستیم که اگر کسی خواست پارک کند برایش پارکینگ تهیه کنیم بعد از او انتظار انضباط اجتماعی داشته باشیم، و این از زبان خبرنگاران تبدیل به مطالبه می‌شود.

فرمانده انتظامی استان همدان با بیان اینکه مشارکت مردم به امنیت پایدار کمک می‌کند، تصریح کرد: هیچ ارگانی نمی‌تواند کار خودش را بدون مردم پیش ببرد و حضور مردم خیال ما را از ساماندهی کارها راحت می‌کند.

وی در بخشی دیگر از سخنانش به حوادث چهارشنبه سوری اشاره کرد و گفت: این یک موضوع فرهنگی است چرا در آخر سال باید شاهد قطع عضو یا فوت جوانی باشیم و اگر خانواده‌ها پای کار بیایند شاهد حوادث کمتری خواهیم بود.

*خانواده‌ها در پیشگیری از حوادث چهارشنبه‌سوری پای کار بیایند

امیری خاطرنشان کرد: از خانواده‌ها درخواست داریم با پیوستن به پویش چهارشنبه آخر سال از حوادث آن بکاهند، چراکه اگر از دست ما خارج شود شاهد تلفاتی در این حوزه خواهیم بود که قابل جبران برای ما نیست.

وی با بیان اینکه امنیت خط قرمز پلیس است و اجازه نخواهیم داد امنیت شهروندان را افراد بی‌توجه خدشه‌دار کنند، گفت: در چهارشنبه سوری امسال مدیریت محله محور و استفاده از ظرفیت ریش سفیدان مدنظر است و تمهیدات ترافیکی را نیز در نظر گرفته‌ایم.

فرمانده انتظامی استان همدان با اشاره به تدابیر نیروی انتظامی برای روز طبیعت گفت: پلیس شادی مردم است اما اگر کسی بخواهد امنیت مردم را خدشه‌دال به طور جد و قاطعانه با او برخورد می‌شود و خودروهای متخلف را نیز توقیف می‌کنیم و از والدین هم انتظار داریم به رفتار فرزندان توجه داشته باشند

وی تصریح کرد: اگر کسی در این ایام رفتار پرخطر داشته باشد خودروی او توقیف می‌شود، همچنین در این زمینه دادستان همدان بسیار با ما همکاری می‌کند.

امیری با اشاره به آغاز طرح نوروزی گفت: امسال ما پویش سراسری نه به تصادف را داریم، که جا دارد از صدا و سیما در این راستا تشکر ویژه‌ای کنم و نیازمند همکاری بیشتر آنان هستیم.

وی با اشاره به کاهش سرقت‌ها در سال جاری، گفت: به طور حتم مردم در کاهش این سرقت‌ها موثر هستند، و ما معتقدیم در حوزه پیشگیری‌ها باید موثر عمل کنیم.

*کاهش ۱۷ درصدی سرقت‌ها در همدان؛ افزایش کشفیات مواد مخدر و جرایم سایبری

فرمانده انتظامی استان همدان در ادامه به تشریح آمار برخی اقدامات فرمانده انتظامی استان همدان در ۱۱ ماه گذشته پرداخت و گفت: آمار سرقت‌های مهم در استان همدان ۲۱ درصد و سرقت‌های خرد ۱۴ درصد کاهش یافته است. به طور کلی، مجموع سرقت‌ها در استان ۱۷ درصد کمتر شده است.

وی ادامه داد: برای مثال، سرقت مغازه‌ها ۴۰ درصد، سرقت منازل ۱۷ درصد، سرقت خودروها ۲۶ درصد، سرقت موتورسیکلت‌ها ۲۳ درصد، و قاب‌زنی ۴۱ درصد کاهش داشته است. تنها در حوزه سرقت احشام، افزایش ۱۲ درصدی مشاهده شده که با برنامه‌ریزی‌های ویژه در حال پیگیری است.

امیری با اشاره به افزایش کشفیات سرقت، گفت: در حوزه سرقت مغازه، کشفیات از ۴۰ درصد به ۶۶ درصد، در سرقت منزل از ۴۱ درصد به ۵۵ درصد، و در سرقت خودرو از ۹۶ درصد به ۱۰۱ درصد افزایش یافته است. همچنین، کشفیات سرقت موتورسیکلت از ۶۵ درصد به ۶۷ درصد و سرقت اماکن از ۲۱ درصد به ۳۴ درصد رسیده است.

وی از کاهش ۵۰ درصدی جرایم مرتبط با شرارت و ۱۸ درصدی نزاع و درگیری‌های فردی و دسته‌جمعی خبر داد و تصریح کرد: این موضوع را نشان‌دهنده بهبود امنیت اجتماعی در استان دانست.

فرمانده انتظامی استان همدان عنوان کرد: در حوزه مبارزه با مواد مخدر، ۶ تن و ۵۹۲ کیلوگرم مواد مخدر کشف شده که نسبت به سال گذشته ۲ درصد افزایش داشته است. همچنین، ۹۸۳۷ معتاد و نگهدارنده مواد و ۳۵۳۵ قاچاقچی و توزیع‌کننده دستگیر شده‌اند.

وی با بیان اینکه متأسفانه جرایم رایانه‌ای در استان افزایش یافته است، گفت: کلاهبرداری‌های اینترنتی ۴۶ درصد، برداشت‌های غیرمجاز ۲۴ درصد، و دسترسی غیرمجاز به داده‌ها ۱۴ درصد رشد داشته است. با این حال، پلیس موفق شده ۱۰۱ درصد پرونده‌های سایبری را کشف کند.

امیری از کاهش ۱۰ درصدی تلفات جاده‌ای در استان خبر داد و افزود: تعداد فوتی‌های ناشی از تصادفات جاده‌ای از ۳۲۳ نفر به ۲۹۱ نفر کاهش یافته است. این موفقیت مرهون تلاش همکارانم در پلیس راه و همکاری مردم است.

*رضایتمندی مردم از عملکرد پلیس

سردار امیری با اشاره به افزایش رضایتمندی مردم، گفت: شکایت‌ها از پلیس ۱۸ درصد کاهش و تقدیر و تشکرها ۱۶ درصد افزایش یافته است. استان همدان در حوزه رضایتمندی جزو استان‌های برتر کشور است.

فرمانده انتظامی استان همدان با تشکر از همکاری مردم و نهادهای مختلف، متذکر شد: پلیس استان با اجرای طرح‌های مختلف و استفاده از فناوری‌های نوین، موفق به کاهش چشمگیر جرایم و افزایش امنیت در سطح استان شده است. که این موفقیت‌ها مرهون تلاش بی‌وقفه همکاران و همکاری‌های مردمی است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار