برگزاری جشن‌های گلریزان برای آزادی زندانیان در سراسر کشور

رئیس سازمان زندان‌ها در جمع خیرین و نیکوکاران گفت: جشن‌های گلریزان برای آزادی زندانیان در حال برگزاری است.
کد خبر: ۷۳۳۴۴۷
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۰ - 16March 2025

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس، جمعی از خیرین همراه اقدامات حمایتی سازمان زندان‌ها بویژه در امر آزادسازی زندانیان و حمایت از خانواده‌های زندانیان نیازمند، در نشست صمیمی و سفره افطار رئیس سازمان زندان‌ها حضور یافتند.

جشن‌های گلریزان برای آزادی زندانیان در حال برگزاری است

غلامعلی محمدی رئیس سازمان زندان‌ها در جمع نیکوکاران حاضر با تقدیر از آنان گفت: شما خیرین بواسطه اقدامات خیرخواهانه‌‎تان در زمره محسنین هستید و این را توفیقی بدانید که از سوی خداوند نصیب شما شده و اینگونه در مسیر خیر قدم برمی‌دارید.

وی با بیان اینکه کمک به آزادی زندانیان واجد شرایط اقدامی خداپسندانه است، به برگزاری جشن‌های متعدد گلریزان در ماه مبارک رمضان اشاره کرد و افزود: خوشبختانه به همت مردم نیکوکار و با تلاش انجمن‌های حمایت زندانیان و ستاد دیه در استان‌ها، هم‌اکنون جشن‌های گلریزان برای آزادی زندانیان به شکل قابل توجهی در حال انجام است.

رئیس سازمان زندان‌ها در ادامه تأکید کرد: نه‌تنها موضوع آزادسازی زندانیان بلکه حمایت از خانواده آنان به اشکال مادی و معنوی از توزیع بسته معیشتی گرفته تا دریافت مستمری و خدمات درمانی همواره مورد توجه و تحت برنامه‌های ما قرار دارد.

در این نشست خیرین حاضر با اهدای لوح از سوی رئیس سازمان زندان‌ها مورد تقدیر و تجلیل قرار گرفتند.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار