دختر تیز پای سیستان و بلوچستان، قهرمان رقابت دوومیدانی جام رمضان کشور شد

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان گفت: دختر تیز پای ورزشکار این استان موفق شد تا امسال به عنوان قهرمان رقابت دوومیدانی جام رمضان کشور انتخاب شود.
کد خبر: ۷۳۳۵۷۵
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۳ - 17March 2025

به گزارش دفاع‌پرس از زاهدان، «ادهم کرد زابلی» سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان بیان کرد: آیدا نارویی قهرمانان ارزنده سیستان و بلوچستان در رقابت جام رمضان دوومیدانی کشور در ماده ۸۰۰ متر شرکت کرد.

دختر تیز پای سیستان و بلوچستان، قهرمان رقابت دوومیدانی جام رمضان کشور شد

وی افزود: این ورزشکار سیستان و بلوچستانی با رکورد ۲/۱۳/۱۸ به مقام قهرمانی رقابت دوومیدانی جام رمضان کشور دست یافت.

سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان ادامه داد: رقابت دوومیدانی بانوان به مناسبت ماه مبارک رمضان در حالی با شرکت ۶۷ ورزشکار رده سنی نوجوانان و بزرگسالان، در کمپ تیم های ملی آفتاب انقلاب تهران برگزار شد که با ارتقای یک رکورد ملی به پایان رسید.

وی تاکید کرد: ورزش‌های همگانی باید در تمامی شهرستان‌های سیستان و بلوچستان گسترش یابد تا مردم بویژه نوجوانان به فعالیت‌های ورزشی ترغیب شوند، بنابراین تا جایی که امکان دارد باید ورزش‌های همگانی را به پارک‌ها و فضاهای عمومی ببریم تا مردم به‌ صورت روزانه در محیطی دلپذیر به فعالیت بپردازند و ایجاد انگیزه برای ورزش در میان اقشار مختلف جامعه سلامت عمومی را ارتقا داده و به افزایش کیفیت زندگی مردم کمک می‌کند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار