به گزارش گروه اجتماعی دفاع پرس ،سردار " علی مویدی " با اشاره به برگزاری یادواره شهدا و تاثیر آن در تنویر افکار عمومی در راستای اعتلای فرهنگ ایثار و شهادت، اظهار داشت: جامعه ما برای رشد و رسیدن به اهداف خود، نیازمند یک "فرهنگ" و "الگوسازی اجتماعی" است.
وی افزود : در مکتب توحیدی ما، دفاع از ارزش ها، پاسداری از دستاوردها و تداوم این حرکت نیازمند بستری به نام فرهنگ "ایثارگری" و "شهادت" می باشد.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ادامه داد : با مروری گذرا در فرایند شکل گیری و تداوم انقلاب می توان دریافت که پیروزی انقلاب و تداوم آن برخاسته از همین فرهنگ" شهادت طلبی" و" ایثارگری" است.
وی با بیان اینکه نیاز واقعی جامعه امروز ما، ترویج "فرهنگ حماسه و شهادت طلبی" است، گفت : این فرهنگ باید به نسل نوپای جامعه شناسانده شود.
سردار مویدی ادامه داد : از جمله عواملی که می تواند در ترویج فرهنگ شهادت موثر باشد، زنده نگهداشتن یاد و حماسه سازی های شهدا، به ویژه شهدای راه امنیت است؛ زیرا امنیت ما مدیون خون شهداست و در این راستا از عوامل تضعیف کننده فرهنگ حماسه و شهادت نیز باید بیم داشت.
توسعه "فرهنگ شهادت و ایثار" از اهداف برگزاری یادواره های شهدا
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا با اشاره به اینکه برای توسعه فرهنگ مقدس شهادت و حماسه ، "تنویر افکار عمومی" لازم است، اضافه کرد :باید همه ما تلاش خود را متمرکز بر ارائه معارف در همه جوانب کنیم که برگزاری یادواره ستارگان امنیت در استان سیستان و بلوچستان با این هدف است.
وی عنوان کرد : لازم است در سایه "معرفت" راه را از چاه بازشناخته و فرهنگ حماسه و شهادت همچنان در حال جوانه زدن و ریشه دواندن در بطن جامعه باشد. کاری بزرگ که بی شک هدف و نتیجه برگزاری یادواره های شهداست و باید به آن توجه ویژه شود.
این مقام ارشد انتظامی ادامه داد : پلیس مبارزه با مواد مخدر بیش از 3700 شهید تقدیم امنیت کشور کرده است. شهدایی که در راه امنیت و سلامت مردم همه دنیا به خاک افتادند.
وی با تاکید بر اینکه دنیا در برابر این جانفشانی سی و هفت ساله جوانان ایرانی باید کرنش کند، تاکید کرد : جوانان ایرانی، بدون در نظر گرفتن رنگ ، مذهب ، قومیت و به دور از هر نگاهی سیاسی در این مبارزه به میدان آمده و جان باختند.
"شهادت طلبی " یک انتخاب "آگاهانه" است
سردار مویدی بیان کرد: امروز ما در تمامی دیدارها و ملاقات هایی که با هیئت های خارجی داریم ابتدا از شهدای عزیزی یاد می کنیم که اگر جانفشانی آنان نبود بی شک وضعیت امنیت و سلامت همه کشورهای دنیا به گونه دیگر بود.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا خاطر نشان کرد : مبارزه با مواد مخدر هم مأموریت و تکلیف بزرگی است که بر دوش "مجاهدان فی سبیل الله" است.
وی مطرح کرد : این مبارزه یک کار اعتقادی است و شهادت در این مسیر یک انتخاب آگاهانه است. انتخابی که در ورای آن رسیدن به کمال است.
این مقام ارشد انتظامی یاد آور شد : در این مسیر، شهدای بسیاری از بین کارکنان پلیس مبارزه با مواد مخدر تقدیم شده است و باید گفت ثمره خون پاک همین شهیدان گرانقدر در بیشتر مأموریت های سخت، به بار نشسته است.
وی اضافه کرد : مهمتر از همه آنچه که اشاره شد دمیدن روحیه "جهادی" و "اعتقادی" در بین کارکنان است که بدون هیچ چشم داشت و به دور از هر واهمه ای پای در این کار زار می نهند.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا تاکید کرد : در حقیقت زنده نگه داشتن یاد شهدا جاری شدن فرهنگ حماسه و ایثارگری است، اکسیری که بیشتر از هر چیز دیگری نیاز این مجموعه به حساب می آید.
بهره گیری از تمام امکانات و خدمات دهی شایسته به خانواده شهدا اولویت های ناجا
وی در پاسخ به این سوال که چه برنامه هایی در راستای سرکشی به خانواده های شهدا دارید؟ تصریح کرد: چیزی که از ته قلب به آن اعتقاد دارم؛ بهره گیری از روح و نسیم حاکم بر خانواده معظم شهداست.
سردار مویدی با بیان اینکه انسان زمانی که در این فضا و در محضر خانواده یک شهید قرار می گیرد، در می یابد که نیاز واقعی انسان چیست، افزود : این ما هستیم که برای شناساندن راه از چاه چشم به فانوس برافروخته آنان دوخته تا دچار خسران دنیوی و اخروی نگردیم.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا مطرح کرد : زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا، سرکشی از خانواده های معظم آنان ، تلاش برای ثبت حماسه های ماندگار و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در همه جوانب با بهره گیری از تمامی امکانات موجود در رأس برنامه های این پلیس بوده و هست.
وی گفت : سرکشی از خانواده معظم شهدا در هر سفر استانی و رسیدگی به مشکلات این عزیزان،سرلوحه برنامه ها و کمترین کاری است که می توانیم برای خانواده معظم شهدا انجام دهیم.
منبع:سایت پلیس