هاشمی: کالاهای اساسی به راحتی و بدون هیچ مشکلی در اختیار مردم قرار بگیرد
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از بیرجند، سیدمحمدرضا هاشمی استاندار خراسان جنوبی امروز سه شنبه ۲۸ اسفند با تأکید بر این مطلب در جلسه مشترک کارگروه آرد و نان و ستاد تنظیم بازار استان، به روزهای پایانی سال و آغاز سال جدید اشاره و بر نظارت مستمر بر بازار و تأمین بموقع کالاهای اساسی، از جمله میوه شب عید و مرغ با نرخ مصوب، تأکید کرد.

وی با بیان اینکه خراسان جنوبی یکی از تأمینکنندگان مرغ کشور است، بیان کرد: مرغ باید با قیمت مصوب در اختیار مردم قرار گیرد و در صورت بروز کمبود، ذخایر استانی مرغ منجمد برای تنظیم بازار استفاده شود.
هاشمی اظهارداشت: در خراسان جنوبی باید قیمت کالاهای اساسی از سایر استانها پایینتر باشد و کالاهای اساسی به راحتی و بدون هیچ مشکلی در اختیار مردم قرار بگیرد.
استاندار ضمن تأکید بر حمایت از تولیدکنندگان و مرغداران، از متولیان امر خواست نسبت به توزیع عادلانه میوه در مناطق کمبرخوردار، روستاها و نواحی مرزی استان توجه ویژهای داشته باشند.
وی کیفیت نان را از اولویتهای مهم استان برشمرد و خواستار نظارت جدی بر اجرای طرح "محله به محله" شد تا این طرح با اثربخشی بیشتری اجرا شود.
هاشمی همچنین تأمین کالاهای اساسی را از مهمترین اولویتهای استان عنوان و بر لزوم مدیریت هوشمندانه بازار در روزهای پایانی سال تأکید کرد.
انتهایپیام/


