هشدار سازمان ملل: اوضاع غزه فاجعه‌بار و کمک‌ها رو به اتمام است

سازمان ملل متحد نسبت به اوضاع فاجعه‌بار غزه و تمام شدن کمک‌های بشردوستانه به این باریکه هشدار داد.
کد خبر: ۷۳۴۰۷۹
تاریخ انتشار: ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۸ - 20March 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، شبکه الجزیره گزارش داد: سخنگوی دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل در غزه اعلام کرده که بیش از دو هفته است هیچ کمکی وارد این منطقه نشده است.

هشدار سازمان ملل: اوضاع غزه فاجعه‌بار و کمک‌ها رو به اتمام است

وی با ابراز تأسف از جان‌باختن همکارانش در غزه، این وضعیت را "هولناک و خشم‌برانگیز" توصیف کرد و تأکید کرد که قوانین جنگی باید رعایت شوند.

این مقام سازمان ملل هشدار داد: در پی بسته ماندن گذرگاه‌ها، ذخایر کمک‌های بشردوستانه در حال اتمام است و ساکنان غزه شرایطی "وحشتناک" را تجربه می‌کنند.

گوترش: از کشته و زخمی شدن همکارانمان در غزه شوکه شدم

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل نیز با بیان اینکه از کشته و زخمی شدن همکاران دفتر خدمات پروژه‌ای این سازمان در پی حمله به مقر آن‌ها در غزه شوکه شده است، تأکید کرد: تمامی حملات علیه کارکنان سازمان ملل را محکوم می‌کند و خواستار انجام تحقیقات جامع در این زمینه است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها