حضور بیش از ۴۰ هزار زائر در بقاع متبرکه کهگیلویه و بویراحمد

معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمدگفت: بیش از ۴۰ هزار زائر در بقاع متبرکه استان جهت شرکت در مراسم شب‌های قدر حضور یافتند.
کد خبر: ۷۳۴۴۶۵
تاریخ انتشار: ۰۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۷ - 23March 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کهگیلویه و بویراحمد، حجت‌الاسلام والمسلمین «قاسم مؤمنی‌شاد» معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد، اظهار داشت: از آغاز تعطیلات نوروزی تاکنون، استقبال چشمگیری از برنامه‌های فرهنگی و مذهبی در بقاع متبرکه استان صورت گرفته است. با اجرای طرح‌های آرامش بهاری و ضیافت الهی در ۳۰ بقعه متبرکه، بیش از ۴۰ هزار زائر در این اماکن حضور یافته‌اند.
حضور بیش از ۴۰ هزار زائر در بقاع متبرکه کهگیلویه و بویراحمد
وی با اشاره به افزایش قابل‌توجه زائران نسبت به سال‌های گذشته افزود: همزمانی نوروز با ماه مبارک رمضان موجب افزایش حضور زائران و مسافران نوروزی در بقاع متبرکه شده است. امسال با برنامه‌ریزی دقیق، برنامه‌های متنوعی همچون اقامه نماز جماعت، جلسات جزءخوانی قرآن کریم، سخنرانی‌های مذهبی، سفره‌های افطاری ساده و مشاوره‌های دینی در اماکن مقدس استان برگزار شده است که با استقبال خوب مردم مواجه شده است.
 
معاون فرهنگی و اجتماعی اوقاف استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: بقاع متبرکه به‌عنوان قطب فرهنگی، نقش مهمی در ارتقای معنویت در جامعه دارند. در همین راستا، از ظرفیت روحانیون، مبلغین دینی و نیرو‌های فرهنگی بهره برده‌ایم تا زائران از فضای معنوی این اماکن بهره‌مند شوند. همچنین، برنامه‌های ویژه‌ای برای کودکان و نوجوانان در قالب مسابقات فرهنگی، قرآنی و داستان‌نویسی تدارک دیده شده است.
حضور بیش از ۴۰ هزار زائر در بقاع متبرکه کهگیلویه و بویراحمد
وی همچنین با اشاره به ادامه برنامه‌های احیای شب‌های قدر تصریح کرد: شب‌های قدر از جمله شب‌های پرفضیلت و پرعظمت در ماه رمضان هستند که فرصت ارزشمندی برای تزکیه نفس و طلب مغفرت از خداوند متعال فراهم می‌آورند.
 
حجت‌الاسلام مؤمنی شاد گفت: مراسم احیای شب‌های قدر در بقاع متبرکه شاخص استان کهگیلویه و بویراحمد همچنان ادامه دارد و مردم عزیز می‌توانند در این برنامه‌ها شرکت کرده و از فیوضات این شب‌های مبارک بهره‌مند شوند.
 
این مسئول ادامه داد: این مراسم‌ها شامل قرائت دعای جوشن کبیر، سخنرانی‌های معرفتی، مراسم قرآن به سر گرفتن، مداحی و ذکر مصیبت، و استغفار دسته‌جمعی است. همچنان برنامه‌های فرهنگی و مذهبی متعددی در امامزادگان شاخص استان همچون امامزادگان شاه قاسم (ع) در بویراحمد، امامزاده بی‌بی حکیمه (س) در گچساران و سایر بقاع متبرکه در حال برگزاری است.
حضور بیش از ۴۰ هزار زائر در بقاع متبرکه کهگیلویه و بویراحمد
حجت‌الاسلام مومنی شاد در پایان ضمن دعوت از عموم مردم برای شرکت در این مراسم‌ها خاطرنشان کرد: امیدواریم با برگزاری این برنامه‌های معنوی، فضای روحانی و آرامش‌بخشی را برای مؤمنان و روزه‌داران فراهم کنیم و از فرصت شب‌های قدر برای تزکیه نفس و طلب مغفرت الهی بهره ببریم.
 
انتهای پیام /
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار