رفیعی کشتلی: ۲ زندانی محکوم مالی در بابل آزاد شدند

مدیر کانون بسیج رسانه شهرستان بابل از آزادی دو زندانی محکوم مالی در شب قدر خبر داد.
کد خبر: ۷۳۴۵۷۴
تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۲ - 24March 2025

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، «روح‌الله رفیعی کشتلی» مدیر کانون بسیج رسانه شهرستان بابل امروز (دوشنبه) در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در اقدامی خداپسندانه، همزمان با شب‌های پر برکت قدر و سال نو، دو تا از زندانیان جرائم مالی که به دلیل ناتوانی در پرداخت بدهی در حبس به سر می‌بردند، با مشارکت و همّت کانون بسیج رسانه، انجمن حمایت از زندانیان بابل، خیرین بخصوص بازرگانی ارباب «برادران ابراهیمیان»، از زندان آزاد شدند.

رفیعی کشتلی: ۲ زندانی محکوم مالی در بابل آزاد شدند

وی افزود: این زندانیان که به دلیل مشکلات مالی در حبس بودند، با کمک خیرین شرایط آزادی را به دست آوردند و پس از طی مراحل قانونی، به جمع خانواده خود بازگشتند.

مدیر کانون بسیج رسانه شهرستان بابل گفت: این اقدام خداپسندانه که در ایّام معنوی شب‌های قدر و در آغازین روز‌های سال جدید علوی صورت گرفت، نشان‌دهنده روحیه نوع‌دوستی و انسجام اجتماعی اهالی رسانه این شهرستان است که با دستان پرمهر خود، شادی و امید را به دو خانواده بازگرداندند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار