مادر شهیدان فتاحی‌زاده به فرزندان شهیدش پیوست

خانم «سلما کریمی» مادر گرامی شهیدان معزز «محمد جوهر، محمدطاهر و فرج فتاحی زاده» به فرزندان شهیدش پیوست.
کد خبر: ۷۳۴۶۱۱
تاریخ انتشار: ۰۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۰ - 25March 2025

به گزارش دفاع‌پرس از کرمانشاه، حاجیه خانم «سلما کریمی» مادر شهیدان والامقام «محمد جوهر، محمدطاهر و فرج فتاحی زاده» پس از تحمل سال‌ها رنج فراق فرزندانش، یکشنبه ۴ فروردین ماه ۱۴۰۴ دعوت حق را لبیک گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.

مادر شهیدان فتاحی‌زاده به فرزندان شهیدش پیوست

مادر این شهیدان پس از تحمل درد جسمی و رنج دوری پسرانش در سن ۹۳ سالگی در اثر بیماری و کهولت سن دعوت حق را لبیک گفت و به سه فرزند شهیدش پیوست.

محمد فرج فتاحی زاده در سن ۱۸ سالگی و در تاریخ ۲۴ دی ۱۳۵۹، جوهر فتاحی زاده در سن ۱۹ سالگی و در تاریخ ۲۴ دی ۱۳۵۹ و محمد طاهر فتاحی زاده در سن ۱۸ سالگی و در تاریخ ۱۵ مرداد ۱۳۶۵ به شهادت رسیده‌اند.

سرتیپ دوم پاسدار «بهروز خوشبخت» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان کرمانشاه این ضایعه را به جامعه ایثارگران، به ویژه خانواده و بستگان مرحومه تسلیت گفت و از درگاه الهی برای روح درگذشته رحمت، مغفرت و علو درجات مسئلت کرد.

مراسم تشییع پیکر پاک این مادر گرانقدر امروز با حضور خانواده‌های شهدا و ایثارگران و مسئولان با حضور مردم شهیدپرور شهرستان پاوه برگزار شد.

انتهای پیام/

 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار