ورود بیش از ۲۵۰ هزار مسافر و گردشگر نوروزی به سیستان و بلوچستان

مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان از ورود بیش از ۲۵۰ هزار مسافر نوروزی در بازه ستاد خدمات سفر استان خبر داد.
کد خبر: ۷۳۵۰۲۴
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۱ - 27March 2025

به گزارش دفاع‌پرس از زاهدان، «محمدهادی طهرانی مقدم» مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان بیان کرد: از ابتدای ستاد خدمات سفر استان که از ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ تا پنجم فروردین ماه بوده تعداد ۲۵۲هزار و ۴۹ مسافر از مبادی ورودی سیستان و بلوچستان وارد این استان شدند که به ترتیب از طریق حمل و نقل جاده‌ای ۲۲۴‌ هزار و ۹۵۸ مسافر، فرودگاه ۱۷ هزار و ۹۱۸ و راه آهن ۹ هزار و ۱۷۳ به ثبت رسیده است.

ورود بیش از ۲۵۰ هزار مسافر و گردشگر نوروزی به سیستان و بلوچستان

وی افزود: جمع کل میزان اقامت گردشگران در سیستان و بلوچستان ۳۷۲‌هزار و ۵۶۱ نفر است که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد ۳۳۱ درصدی را در حوزه اقامت نشان می‌دهد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: از این تعداد ۶۵ هزار و ۳۹۷ نفر در اقامتگاه‌های رسمی و ۳۰۷‌ هزار و ۱۶۴ نفر دیگر نیز در اقامتگاه‌های غیررسمی اسکان پیدا کردند.

وی تصریح کرد: در بازه زمانی یاد شده ۹۵۳‌ هزار و ۹۲۰ بازدید از جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی، طبیعی و دست ساز سیستان و بلوچستان انجام شده و همچنین میزان فروش صنایع دستی استان بیش از ۳۷ میلیارد ریال ثبت شده که نسبت به زمان مشابه سال قبل رشد ۲۱۸ درصدی داشته است.

طهرانی مقدم افزود: بر اساس اعلام کمیته حمل و نقل ستاد خدمات سفر، تمام ترددات جاده‌ای در سطح سیستان و بلوچستان بیش از سه میلیون و ۲۰۲ هزار مورد بوده است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار