افشای ماهیت جنایتکارانه رژیم غاصب صهیونیستی بیش از گذشته

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: حضور در راهپیمایی روز قدس ابراز انزجار از رژیم غاصب صهیونیستی است و امسال این حضور پر رنگ‌تر از سال‌های گذشته است.
کد خبر: ۷۳۵۱۲۴
تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۵ - 28March 2025

 «حسن بابایی» معاون قوه قضائیه و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در گفت‌و‌گو با خبرنگار جامعه دفاع‌پرس، اظهار داشت: امروز ماهیت جنایتکارانه رژیم غاصب صهیونیستی بیش از گذشته نمایان شده است.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور: ماهیت جنایتکارانه رژیم غاصب صهیونیستی بیش از گذشته آشکار شده است

بابایی ادامه داد: رژیم جنایتکار صهیونیستی ترور شخصیت مطرح حزب الله لبنان و حماس را به گردن گرفت و چهره واقعی آنها برای مردم جهان آشکار شده است.

وی با تاکید بر تحولات منطقه و جنایات صهیونیست‌ها در غزه عنوان کرد: حضور در راهپیمایی روز قدس ابراز انزجار از رژیم غاصب صهیونیستی است و امسال این حضور پر رنگ‌تر از سال‌های گذشته است و این جای قدردانی از ملت ایران دارد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار