برگزاری نخستین راهپیمایی روز قدس در ریودوژانیرو برزیل

صد‌ها نفر در شهر ریودوژانیرو برزیل با شرکت در راهپیمایی روز قدس برای نخستین بار در این شهر بر لزوم پایان اشغالگری توسط رژیم صهیونیستی و اجرای عدالت تأکید کردند.
کد خبر: ۷۳۵۴۱۲
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۵ - 29March 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، برای نخستین بار، صدها نفر در شهر ریودوژانیرو، یکی از مراکز فرهنگی برجسته برزیل، در راهپیمایی روز جهانی قدس شرکت کردند. این گردهمایی که به ابتکار کارزار مشترک حمایت از فلسطین در برزیل برگزار شد، با استقبال گسترده فعالان حقوق بشر، گروه‌های فرهنگی، و جوامع مختلف روبه‌رو شد. 

برگزاری نخستین راهپیمایی روز قدس در ریودوژانیرو برزیل

شرکت‌کنندگان با حمل پرچم‌های فلسطین و پلاکاردهایی با شعارهایی در حمایت از مردم فلسطین، بر لزوم پایان اشغالگری و اجرای عدالت تأکید کردند. این مراسم در قلب ریودوژانیرو، شهری که به نماد تنوع فرهنگی و تعامل اجتماعی در برزیل شهرت دارد، برگزار شد و نشان‌دهنده پیوند میان همبستگی جهانی و ارزش‌های انسانی بود.

برگزارکنندگان این رویداد تأکید کردند که انتخاب ریو به عنوان میزبان نخستین راهپیمایی روز قدس در برزیل، به دلیل جایگاه فرهنگی این شهر و نقش آن در پیشبرد گفتمان‌های آزادی‌خواهانه و ضدنژادپرستی بوده است. به گفته آن‌ها، این اقدام گامی مهم در جهت آگاهی‌بخشی درباره مسئله فلسطین در آمریکای لاتین محسوب می‌شود.  

این راهپیمایی با سخنرانی‌های مختلف، نمایش‌های فرهنگی، و اجرای سرودهای همبستگی همراه بود و شرکت‌کنندگان ضمن محکوم کردن سیاست‌های اشغالگرانه، خواستار حمایت بیشتر جامعه بین‌المللی از حقوق ملت فلسطین شدند.

برگزارکنندگان اعلام کردند که این رویداد نقطه آغازی برای حضور گسترده‌تر برزیل در حمایت از مردم فلسطین خواهد بود و قصد دارند آن را به یک سنت سالانه در این کشور تبدیل کنند.

انتهای پیام/381

نظر شما
پربیننده ها