حسینی: سازمان بهزیستی مولود انقلاب اسلامی است

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: سازمان بهزیستی مولود انقلاب اسلامی است.
کد خبر: ۷۳۵۴۸۷
تاریخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۹ - 30March 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «سید جواد حسینی» رئیس سازمان بهزیستی کشور در اولین جلسه شورای اداری شهرستان گناباد در سال ۱۴۰۴، سازمان بهزیستی را مولود انقلاب اسلامی دانست و اظهار داشت: این سازمان با هفت مأموریت فعالیت خود را به‌عنوان معاونت ریاست جمهوری آغاز کرد ولی اکنون با داشتن ۱۷۰ مأموریت در قالب معاونت وزارتخانه عریض و طویل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حال فعالیت است.

حسینی: سازمان بهزیستی مولود انقلاب اسلامی است

وی با اشاره به نقش گسترده سازمان بهزیستی در حمایت از اقشار آسیب‌پذیر جامعه، از کاهش جایگاه سازمان بهزیستی از معاونت رئیس‌جمهور به معاونت وزیر انتقاد کرد و گفت: حجم انبوه فعالیت‌های این سازمان در حد یک وزارت است و باید به یک وزارت تبدیل شود. 

۱۱.۵ درصد جامعه دارای معلولیت هستند

رئیس سازمان بهزیستی با بیان اینکه سالانه ۶۷ هزار تصادف منجر به معلولیت داریم که نیازمند خدمات بهزیستی هستند، تصریح کرد: بر اساس یک پیمایش ملی انجام‌شده در ۱۹ استان کشور، مشخص شده است که ۱۱.۵ درصد افراد جامعه ایران یعنی حدود ۱۰ میلیون نفر دارای معلولیت هستند.

حسینی بیان داشت: سازمان بهزیستی به ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر، حدود ۳۵ هزار میلیارد تومان مستمری پرداخت می‌کند.

وی با بیان اینکه ۱۲ درصد جمعیت کشور سالمند هستند، خاطرنشان کرد: ایران با سرعت به سمت پیری جمعیت در حرکت است و از این نظر پس از کره جنوبی، رتبه دوم جهان را در اختیار دارد.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه کشور سالخورده به کشوری اطلاق می‌شود که ۲۱ تا ۲۸ درصد جمعیت آن بالای ۶۰ سال سن داشته باشند، تصریح کرد: تا سال ۱۴۳۰، کشور ایران به سالخورده‌ترین کشور جهان تبدیل خواهد شد.

این مقام مسئول به تبیین سلامت از منظر سازمان جهانی بهداشت پرداخت و افزود: بر اساس تعریف این سازمان، سلامت در چهار قلمرو جسمی و زیستی، روانی، معنوی و اجتماعی تقسیم می‌شود.

حسینی با تاکید بر اینکه در ایران و دنیا، شبکه مدیریتی خوبی پیرامون مدیریت سلامت زیستی و ابعاد مداخلات مدیریتی شکل گرفته است، گفت: متأسفانه در مدیریت سازمان‌دهی شده سلامت روانی، معنوی و اجتماعی نتوانسته‌ایم همپای مدیریت سلامت زیستی پیش برویم.

وی با بیان اینکه ۸۰ درصد سلامت به معنای عام به سلامت اجتماعی مرتبط است، ابراز داشت: بر اساس احکام دائمی دولت، مسئولیت سلامت روانی و اجتماعی بر عهده سازمان بهزیستی است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار