مدیرکل آموزش و پرورش گلستان:

ساخت ۲۰ مدرسه با همت خیران در گلستان

نظری گفت: در نشستی با فعالان اقتصادی، خیران و تشکل‌های مردمی در راستای نهضت بزرگ مدرسه‌‌سازی هزینه ساخت ۲۰ مدرسه تامین شد.
کد خبر: ۷۳۶۰۰۸
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۱ - 03April 2025

قدرت‌الله نظری،مدیرکل آموزش و پرورش گلستان،در گفت‌و‌گو با خبرنگار دفاع‌پرس از گرگان، اظهار داشت: در راستای بومی‌سازی نهضت بزرگ مدرسه‌سازی در کشور و توسعه عدالت آموزشی که رئیس جمهور اعلام کردند کارگروه‌هایی ذیل نوسازی مدارس با ریاست استاندار شکل گرفته است.

ساخت ۲۰ مدرسه با همت خیران در گلستان

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان ادامه داد: در این راستا نشستی با فعالان اقتصادی و خیران و بخش‌های خصوصی و مردمی تشکیل شد که برآیند این نشست به‌گونه‌ای شد که ساخت ۲۰ مدرسه در دستور کار قرار گرفت.

نظری بیان کرد: در سطح استان از ۱۵۶ پروژه مدرسه‌سازی ۹۰ پروژه در حال ساخت است که ۲۰ مدرسه نیز در قالب ۱۰۰ کلاس درس در این نشست توسط خیران هزینه آن تقبل شد.

وی افزود: امیدواریم این روند مدرسه‌سازی در گلستان با بسیج همه مردم و گفتمان‌سازی استانی در یک فرآینده پنج ساله عقب‌ماندگی را جبران کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان ابراز داشت: گلستان به لحظات شاخصه کشوری عقب ماندگی دارد در کشور به‌ازای هر دانش‌آموز ۵.۸ متر مربع فضای آموزشی وجود دارد و استان بالغ بر یک متر در کلاس درس عقب‌ماندگی دارند

نظری بیان کرد: با احتساب جمعیت دانش‌آموزان ۶۰۰ هزار متر مربع عقب‌ماندگی داریم که باید تلاش کنیم برطرف شود.

انتهای پیام /

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار