انتشار بخشی از زندگی شهید «عبدالحکیم آتابای» بهمناسبت سالروز شهادتش
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از گلستان،شهید «عبدالحکیم آتابای» در سال ۱۳۴۶ شمسی در روستای قارقی از توابع گمیشان متولد شد. شهید تا کلاس پنجم ابتدایی درس خواند و در مورخه هجدهم خرداد سال ۶۵ به خدمت اعزام شد و دوره آموزشی را در پادگان چهل دختر سپریکرد و سپس راهی مرزهای جنوب کشور شد. شهید در جریان مرخصی همیشه از جبهه و جنگ و پیروزیهای رزمندگان کفر ستیز اسلام تعریف میکرد. با دوستان و آشنایان با مهربانی رفتار نمود. در راه خدا صدقه و انفاق میداد و همیشه از ما میخواست که برای پیروزی رزمندگان اسلام دعا کنید.
شهید همیشه در زندگی، محل و موقعیت و ارزش خود را درک کرده بود و فهمیده بود که چه موقعیتی دارد و یکی از توصیه هایش این بود که ثمره زندگی شهدا وصیت نامه هایشان است، اینها باید سرمشق تاریخمان باشد و باید به وصیت نامهها عمل شود.
سرانجام شهید در تنگه ابوغریب بر اثر اصابت ترکش خمپاره دشمن مجروح گردید و در همانجا جان به جان آفرین تسلیم کرد.

پیام شهید:
پروردگارا! میدانم که تا تزکیه نشویم شایستگی جهاد را پیدا نمیکنیم و سختترین مبارزه جهاد با نفس است با برخورداری ما از نعمت اخلاص و تقوی ما را در این مبارزه پیروز فرما.
خداوندا! دنیا را در چشم ما هموار کن و تخلفات دنیایی را از قلب ما بزدای و وجود ما را سرشار از عشق خودت و شیفتهی عبادت و آرزومند وصالت فرمای و خشنودی ما را در جلب رضایت و رهایی ما را در انجام بندگیت و کامیابی ما را در خدمت به خلقت و آرامش ما را در انجام مسئولیت مان و آگاهی از سنتهای آفرینش و شکر نعمتهایت مقرر نما.
منبع: پرونده فرهنگی شهدا/اداره هنری، اسناد و انتشارات
انتهای پیام /


