به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع پرس، آیین بزرگداشت استاد «عباس براتیپور» شاعر انقلاب در بیست و دومین محفل شب شاعر سازمان هنری رسانهای اوج با حضور محسن مومنی شریف، غلامرضا منتظری، استاد محدث خراسانی و جمعی از شاعران برگزار شد.
رسولی معاون سابق امور ارتباطات بسیج هنرمندان با اشاره به اینکه ادبیات داستانی نتوانسته است روایتی از جایگاه شاعران انقلاب داسته باشد گفت: عقبه فرهنگ و رسانه ما شعر بوده است. شعر ایرانی سند پر افتخاری است که محمل انتقال معرفت و حکمت ایران اسلامی است. نوشتن زندگی نامه بزرگانی همچون استاد عباس براتیپور از این حیث مهم و با اهمیت است.
وی تصریح کرد: استاد براتیپور در دوران مختلف عمر بابرکتشان خدمات مختلف زیادی را برجای گذاشته است. حضور در نیروی هوایی ارتش، فعالیت جدی در محافل ادبی و مدیریت جلسات شعرخوانی در محضر رهبر انقلاب و تدوین و نگارش چندین جلد کتاب از جمله خدمات این هنرمند انقلاب است.
سپس کامران از شاعران انقلاب در سخنانی کوتاه گفت: فعالیت در عرصه ژورنالیست با صفحه گلشنراز، حضور در عرصه تدریس و نگارش، داوری مسابقات شعر، انتشار آثار شعر جانبازان و شعر آئینی از مهمترین فعالیتهای این استاد گرامی است.
این شاعر انقلاب خاطر نشان کرد: بعد از درگذشت استاد اوستا هرج و مرجی پیش آمد. برخیها در جلسات شعر حوزه بی رحمانه به جوانان شاعر می تاختند و در یکی از همین جلسات بود که استاد علی معلم خطاب به آن ها گفت اگر جوانان از زیر تیغ شما درآیند، آینده روشنی خواهند داشت. در این فضاها بود که استاد براتیپور مدیریت جلسات شعر حوره را بر عهده گرفتند.
در قسمت دیگری از این مراسم«استاد عباس براتیپور» در جایگاه حاضر شد و گفت: من در تمام عمرم از زمانی که خودم را شناختم و پا به عرصه وجود گذاشتم هیچ زمانی از تلاش و کوشش فروگذاری نکردم. کسوت معلمی را تا به امروز ادامه دادم و از وقتم برای آموختن و یاد دادن مضاعقه نکردم.
وی افزود: در خلال جلسات شعری که 26 سال در حوزه هنری برگزار می شد دوستان زیادی پیدا کردم که امیدوارم نسبت به آنها نزد خداوند متعال مدیون نباشم. 21 سال در روزنامه بودم و همیشه تلاش کردم شعر جوانان را چاپ کنم تا تشویق و دلخوش شوند.
این شاعر انقلاب عنوان کرد: سال 60 با آموزش و پرورش همکاریم را شروع کردم؛ مرحوم خلیل عمرانی و احمد ده بزرگی از بوشهر و شیراز دانشآموزان را برای حضور در کلاس شعر به تهران می آوردند و نتیجه آن کارها این شد که تعداد زیادی از دانش آموزان، دبیر ادبیات شدند. وقتی نتیجه این بذرها را دیدم خوشحال شدم، تا جایی که می توانستم از امکانات برای جوانان استفاده می کردم.
براتیپور در پایان گفت: باید سعی کنیم از آنچه در توان داریم برای پیشرفت ادبی مملکت استفاده کنیم. باید شاعران را یاری کنیم حتی به اندازه برگ کاغذی برای نوشتن باید آنها را دریابیم.
در پایان این مراسم هدیه ای به رسم یادبود به استاد براتیپور و خانم اسگویینژاد همسر وی اهدا شد.