آغاز زندگی زوج جوان کهگیلویه و بویراحمدی در جوار مزار شهید حاج قاسم

زوج جوان کهگیلویه و بویراحمدی با حضور در گلزار شهدای شهر کرمان زندگی مشترک خود را در فضایی آکنده از معنویت و به دور از تجمل آغاز کردند.
کد خبر: ۷۳۶۱۹۱
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۷ - 05April 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کهگیلویه و بویراحمد، «حامد پورمند» و «صدیقه منطقی» زوج جوان کهگیلویه و بویراحمدی ساکن روستای آبمورد لوداب از توابع شهرستان بویراحمد در سال جدید و همزمان با سالروز تولد شهید مقاومت سردار حسین پور جعفری با حضور در گلزار شهدای کرمان و در جوار مزار سیدالشهدای جبهه مقاومت سپهبد شهید حاج «قاسم سلیمانی»، زندگی مشترک خود را با شمیم عطر شهید و شهادت شروع کردند.
 
آغاز زندگی زوج جوان کهگیلویه و بویراحمدی در جوار مزار شهید حاج قاسم
 
این زوج جوان هدف از این اقدام را زنده نگه داشتن یاد شهدای مقاومت وهمچنین ترویج فرهنگ ازدواج آسان و پرهیز از تجمل گرایی در مجالس عروسی عنوان کردند.
 
زوج جوان کهگیلویه و بویراحمدی بر این عقیده‌اند که می‌توان با تأسی از زندگی ائمه اطهار (ع) و پیروی از سنت نیکوی پیامبر اکرم (ص) زندگی مشترک را با کمترین هزینه‌ها آغاز کرد و در این شرایط سخت اقتصادی الگویی برای جوانان مجرد بود.
 
این زوج جوان هم استانی همچنین در ویژه برنامه نوروزی گلزار شهدای شهر کرمان حضور یافتند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها