دستگیری متهمان پرونده کلاهبرداری ارز دیجیتال با ۸۹ شاکی در مازندران

رئیس پلیس فتا استان مازندران از شناسایی و دستگیری چند متهم در پرونده کلاهبرداری از طریق «فیشینگ و سیگنال دهی غیرقانونی ارز‌های دیجیتال» خبر داد.
کد خبر: ۷۳۶۵۰۰
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۷ - 06April 2025

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، سرهنگ «داوود صفاری زاده» رئیس پلیس فتا استان مازندران امروز (یکشنبه) در جمع خبرنگاران اظهار داشت: متهمان با راه اندازی یک گروه تلگرامی ارز دیجیتال، اقدام به جلب اعتماد کاربران و ارائه سیگنال‌های کذب در خرید و فروش ارز‌های دیجیتال می‌کردند. این شیوه کلاهبرداری منجر به فریب بیش از ۸۹ نفر و اخذ مبالغ کلان از آنها شده بود.

دستگیری متهمان پرونده کلاهبرداری ارز دیجیتال با ۸۹ شاکی

وی افزود: با توجه به حساسیت موضوع، پرونده در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت و با انجام اقدامات فنی، متهمان شناسایی شدند. در ادامه، با هماهنگی و اخذ نیابت قضایی، اکیپی از ماموران پلیس فتا در عملیاتی غافلگیرکننده، متهمان را به همراه تجهیزات هوشمند شامل تلفن همراه و لپ‌تاپ در یکی از استان‌های همجوار دستگیر کردند.

سرهنگ صفاری زاده ادامه داد: متهمان پس از دستگیری، به همراه پرونده به دادسرا معرفی و با قرار وثیقه به زندان اعزام شدند. همچنین با توجه به گستردگی این پرونده، تحقیقات همچنان ادامه دارد.

رئیس پلیس فتا استان مازندران با هشدار به کاربران فضای مجازی، اذعان داشت: هرگونه فعالیت مالی در گروه‌های غیررسمی و بدون مجوز، می‌تواند منجر به کلاهبرداری شود. شهروندان باید از منابع معتبر و صرافی‌های دارای مجوز برای معاملات ارز دیجیتال استفاده کنند.

وی خاطرنشان کرد: سایت پلیس فتا به آدرس الکترونیکی www.fata.gov.ir آماده دریافت گزارش‌های مردمی بوده و همچنین کاربران گرامی می‌توانند آخرین اخبار حوادث و رویداد‌های سایبری را از این سایت دریافت کنند و شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان در سراسر استان است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار