نماینده حزب‌الله: اسرائیل از ناتوانی دولت لبنان سوءاستفاده می‌کند

نماینده حزب‌الله در پارلمان لبنان ضمن انتقاد از انفعال دولت نواف سلام در قبال تجاوزات ارتش رژیم صهیونیستی اظهار داشت که اشغالگران از ناتوانی دولت برای تداوم حملات خود سوء استفاده می‌کنند.
کد خبر: ۷۳۶۵۰۶
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۸ - 06April 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، «حسن فضل‌الله»، عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان در مراسم تشییع پیکر چند تن از شهدای شهرک بلیدا در جنوب این کشور تاکید کرد که وضعیت در مناطق جنوبی نباید به شکل کنونی ادامه یابد و آمریکا مسئول تجاوزات اشغالگران به این مناطق است.

نماینده حزب‌الله: اسرائیل از ناتوانی دولت لبنان سوءاستفاده می‌کند

فضل‌الله افزود که اشغالگران از ناتوانی دولت لبنان سوءاستفاده می‌کنند در حالی که کشور به موضعی همراه با اقدام عملی نیاز دارد حتی اگر این اقدام در سطح سیاسی و دیپلماتیک باشد.

وی گفت: از دولت لبنان می‌خواهیم از مسئولیت خود شانه خالی نکند و اگر اقدامی مناسب انجام دهد، ما نیز در کنارش خواهیم بود.

این نماینده حزب‌الله تصریح کرد که دشمن از برخی صدا‌ها در داخل لبنان که خواهان بمباران اشغالگران هستند، سوء استفاده می‌کنند، اینها مزدور هستند و به زودی ساقط خواهند شد.

فضل‌الله در پایان تصریح کرد: با وجود چنین مردمی، ما نگران مقاومت نخواهیم بود و مردم نیز با وجود مقاومت نگران باشند. ارتش رژیم صهیونیستی با نقض توافق آتش‌بس امضا شده با لبنان، همچنان نقاطی در جنوب این کشور را تحت اشغال دارد و با چراغ سبز آمریکا و انجام حملات هوایی مستمر به مناطق مختلف لبنان، آشکارا این توافق را نقض می‌کند و دولت لبنان تنها به شکایت به کمیته ناظر بر آتش‌بس اکتفا می‌کند؛ کمیته‌ای که ریاست آن را آمریکا برعهده دارد.

«مورگان اورتگاس» معاون نماینده ویژه دولت آمریکا در امور غرب آسیا عصر جمعه گذشته وارد بیروت شد و آمریکا هدف از این سفر را بررسی چندین پرونده با مقامات لبنانی از جمله پیشنهاد‌های آمریکا برای راه حل و تثبیت و حفاظت از توافق آتش‌بس بین اسرائیل و لبنان اعلام کرد.

رایزنی درباره مرز‌های زمینی با فلسطین اشغالی و پیشنهادی مربوط به آن از دیگر پرونده‌های مطرح در این دیدار بود و لبنان به صراحت مذاکره مستقیم با اسرائیل در این خصوص را رد و در عین حال ابراز تمایل کرد که یک کمیته فنی امنیتی برای بررسی پرونده مرز‌های زمینی و نقاط مورد اختلاف مشابه اقدامی که برای ترسیم مرز‌های دریایی صورت گرفت، تشکیل شود.

انتهای پیام/۹۵۵

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار