مدیرکل کمیته امداد استان گلستان:

گلستانی‌ها امپراتوری دروغ را به چالش کشیدند

بابایی گفت:حسن اعتماد مردم استان گلستان به مجموعه کمیته امداد بیانگر آن است که توطئه‌های دشمنان برای اینکه این مجموعه را از بدنه مردم جدا کنند شکست‌خورده است.
کد خبر: ۷۳۶۵۸۴
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۴ - 07April 2025

عیسی بابایی،مدیرکل کمیته امداد استان گلستان، در گفت‌و‌گو با خبرنگار  دفاع‌پرس از گرگان، اظهار داشت: ماه مبارک رمضان فرصت مغتنمی است که از آن برای دستگیری به نیازمندان استفاده کرد و در این راستا توانستیم در این ماه مبارک نسبت به جذب ۶ هزار و ۱۳۴ حامی اکرام اقدام کنیم و ۱۰ هزار و ۳۵۵ فرزند یتیم و محسنه مورد حمایت این افراد قرار گرفته است.

گلستانی‌ها امپراتوری دروغ را به چالش کشیدند

مدیرکل کمیته امداد استان گلستان ادامه داد: همچنین به واسطه مشارکت مردم توانستیم در این ماه مبارک ۸۲ هزار و ۳۹۰ بسته حمایتی در قالب سبد کالا توزیع کنیم.
 عیسی بابایی یادآور شد: یکی دیگر از برنامه‌های ما اطعام مهدوی بود و در این راستا آشپزخانه‌های مهدوی را در سطح شهرستان‌های استان گلستان راه‌اندازی کردیم که یک میلیون و ۳۸۸ هزار پرس غذای گرم در قالب این طرح در محلات کم‌برخوردار و نیازمند توزیع شد.

وی متذکر شد: از طریق سامانه نانینو نیز مردم استان گلستان ۵۰۱ میلیون تومان زکات فطریه در سطح استان گلستان باهمت نانوایی‌های استان جمع‌آوری شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان گلستان ابراز داشت: امسال مردم استان گلستان در حوزه پرداخت زکات فطریه بیش از ۵۸ میلیارد تومان زکات پرداخت کردند.

بابایی یادآور شد: از این مبلغ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان به‌حساب مجموعه نهاد‌های کمیته امداد در شهرستان‌ها واریز شده که بین بیماران سرطانی و صعب‌العلاج تقسیم شد و مابقی مبالغ نیز توسط مراکز نیکوکاری و مراکز مردمی و مؤسسات خیریه و شورای زکات جمع‌آوری‌شده بود و بر اساس شناسایی نیازمندان با مجوز دبیرخانه شورای زکات این زکات فطریه را توزیع کردیم.

در این اقدامات خیرخواهانه و بشردوستانه که در ماه مبارک رمضان رقم خورد نمی‌توانیم از نقش مساجد و اماکن مذهبی به‌آسانی عبور کرد بسیاری از خیران و مؤسسات خیریه در دل مساجد در این ایام به کمک کمیته امداد آمدند و همچنین در روستا‌ها با شکل‌گیری شورای زکات و شناسایی نیازمندان گام بلندی برای دستگیری از نیازمندان برداشتند.

همچنین ائمه جمعه و علمای دین پرچم‌دار ترویج و تبیین دستگیری از نیازمندان و مواسات و همدلی در ماه مبار رمضان بودند و برای نمونه دفتر امام‌جمعه مینودشت به یک مرکز نیکوکاری تبدیل شده و با همراهی کمیته امداد شهرستان پیش از ماه مبارک رمضان خدمات شایانی را در شهرستان مینودشت ارائه کرده است و در ماه مبارک رمضان نیز با مواسات و توزیع بسته‌های معیشتی در کنار خانواده‌های کم‌بضاعت قرار گرفت.

بنا به گفته حجت‌الاسلام رضا کشیری کمیته امداد با همراهی مراکز نیکوکاری پیش از ماه مبارک رمضان خدمات عمرانی برای ۱۶۰ مورد به مبلغ ۴ میلیارد تومان صورت‌گرفته است و در این بازده زمانی تسهیلات خودکفایی به ۲۸۰ نفر به ۴۸ میلیارد تومان پرداخت شده است.

همچنین لوازم ضروری زندگی مانند آب‌گرم‌کن، بخاری، یخچال، اسپلیت ۳۰۰ مورد در طی این مدت به مبلغ یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون توزیع شده است.

اکرام ایتام و محسنین به تعداد ۵۶۷ نفر و به مبلغ ۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان، تهیه جهیزیه ۷۸ سری به مبلغ ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، پرداخت مستمری به ۴ هزار و ۲۰۰ خانوار به مبلغ ۶۰ میلیارد تومان، پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به ۸۸ نفر به مبلغ یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، خدمات درمانی و بیمه به ۳۹۷ نفر به مبلغ ۷۰۰ میلیون تومان به افراد تحت پوشش داده شده است که این تنها بخشی از خدمات این نهاد مقدس در یکی از شهرستان‌های استان است.

حسن اعتماد مردم استان گلستان به مجموعه نهاد مقدس کمیته امداد بیانگر آن است که توطئه‌های دشمنان برای اینکه این مجموعه و نهاد مقدس را از بدنه مردم جدا کنند شکست‌خورده است.

انتهای پیام /

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار